10.10.12

Kindad. Kirjaga kindad.

Tunnistan ausalt üles, et ega ma ei oska kinnast kududa. Ma ei ole varem mitte ühtegi kinnast kudunud. Ammugi siis ei ole ma isegi mitte mõelnud kirjaga kindaid kududa.

Nüüd aga kuulutati Isetegijas välja projekt  ja mõtlesin siis, et mängin ka natuke lõngaga.
Kuna reeglites on kirjas, et labakuosa peaks olema üleni kirjatud, siis minu üllitised sellesse projekti küll ei mahu. Lihtsalt esimeseks harjutuseks ja iseendale kandmiseks kõlbavad aga küll.

Kes on kindlalt paika pannud, et kaks kinnast, olgu pealegi ühe paari omad, peavad ühesugused olema ? No minu kindad on täiesti erinevad. Ühe käe kinda seljal nokib linnuke päikesepaistel teri ja pihus siristab taas päikesepaistel teine linnuke lauluviit. Teise käe kinda on ringiratast hõivanud kohvioad.
Hmm... Jah, mulle meeldivad peale mere ja triinude veel ka kaunid, linnulaulused, kohvinaudingutega, idüllilised meelisklemised ja mõtisklemised.

 
Kauneid naudinguhetki !
 
************************

4 kommentaari:

  1. Väga lahedad linnukesed kõik! Ei tahaks küll uskuda, et need Su esimesed kindad, väga hästi õnnestunud, nagu oleks neid juba palju teinud.
    tintsik

    VastaKustuta
  2. Esimeste kohta üli-ilusad kindad! Muster on nii armas, kohvioad "laenan" teienkord Sinult kui tohib :)
    Ma muide ka pole kindaid eriti kudunud... üks paar kooliajal üle kivide ja kändude vanaemaga kahepeale ja teise paari kudusin mõned aastad tagasi.

    VastaKustuta
  3. Väga lahedad linnukesed!

    VastaKustuta