19.6.14

Kodumess ja tooteesitlus.

Kevadel käisime kodumessil ja seal täitsin ankeedi, et osaleda loosimisel. Tegelikult olin nüüdseks juba selle seiga unustanudki, kui tuli telefonikõne ja ... üllatus-üllatus ... mind kutsuti Eastcon´i tooteesitlusele.
Ja mitte üksinda - lisaks võisin kaasa kutsuda 7 sõpra. Kahjuks ei saanud mõned lähemal elavad sõbrad tulla ja kaugemal elavaist oli ka võimalus vaid ühel. Esitlus toimus ju tööpäeva õhtul ja Rakveres Bamboo Garden´i nimelises Aasia restoranis.
Kõigepealt anti mulle üle kena meenekingitus:
 


 
Tooteid oli päris palju - metallkeraamilised potid-pannid ja muudki köögitarbed. "Peaesinejaks" oli siiski kuumaõhugrill. See on tõesti üks hea köögiabiline. Mul on see olemas (ehkki teise firma oma, on nende funktsioonid samad ja erinevus on natuke kaasasolevate tarvikute osas). Minul on niisugune:
 
 
Nojah, ja süüa pakuti ikka ka. Kõigepealt suur praad - riis, kana aasiapärases magushapus kastmes, väga maitsev värske kapsa - kurgisalat ja sidrunivesi. Seejärel veel sellessamas grillis valmistatud küpsised ja grillkana ning keraamilisel pannil küpsetatud omlett. Kohv ja tee veel lisaks.
Ja üks pakutud toodetest jäi esialgu veel hinge kriipima - universaalne koonusekujuline klaaskaas pottidele/pannidele läbimõõduga 24-26-28 cm. See mõte ja soov jäi nüüd "kuklasagarasse tiksuma".
Olen väga rõõmus nende kallite sõprade üle, kel oli võimalik tulla ja veeta koos minuga need paar tundi ja loodan väga, et nemadki jäid rahule.
Ise sain küll teada nii mõndagi uut ja huvitavat ja "kõrva taha kirjutada" ka mõned nutikad kööginipid!
Veel mõned loetud päevad, siis tervitame suve!
 
*******************
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar