4.8.14

Nädalavahetus sõbralikus saareriigis ja ...

Veetsime nädalavahetuse heade sõprade/hõimlastega Saaremaal. Ehkki praegused suveilmad on minu jaoks selgelt liiga kuumad ja ma pole ealeski nii suurel hulgal sidrunivett (sidrunimahl+vesi) joonud, kui viimastel nädalatel, oli reis meeldiv ja emotsioonid lasevad mul end ikka veel tunda "või sees" olevana.
Mõned üksikud pildid:
 

*

* Tagaranna
 

 
* Sõrve muuseumi rõdult
 

 
* Ohessaare (pilk paremale)
 

 
* Ohessaare (pilk vasakule)

 
*Jupike Laasu talu kiviaiast
 

* Üks ilus merine mõte!
 
 
*... et maitset ja mõnu jätkuks kauemaks!
 
 
***********
 
Hoolimata palavatest päevadest on tarvis ikka natukene süüa, st süüa valmistada.
 
Ühel päeval tegin pätsikesi v kotletikesi, mille koostisaineteks keedetud riis, keedetud kapsas ja keedetud kana ning taigna sidumiseks muna ja maitsestamiseks sool. Koguseid ei oska ma öelda, sest kasutasin nö külmkapis olevaid aineid just nii palju, kui palju neid parasjagu kapis oli.
 

 
Ja tänane ploomidega kohupiimakook:
 

Lisaks midagi väga kerget:
 

 
***********************************

 
 




 

4 kommentaari:

  1. Saaremaal on mõnus!
    Sa peaksid Inglismaale kolima ;) Pole siin veel 30-kraadist sooja näinud, praegugi nii 20 kanti pigem.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ilmselt oleks sealne kliima mulle tõesti südame- ja nahasõbralikum :) Paraku on vanus ja nn ihuline konditsioon juba niisugune, et selle kolimise-asjaga olen selgelt hiljaks jäänud! :) Parimal juhul (kuniks veel on aega ja võimalusi) õnnestub teha lühikesi külastusi kohtadesse, mis tungivalt ja ahvatlevalt kutsuvad.

      Kustuta
  2. Reisimine on mõnus!
    Need pätsikesed kõlavad väga huvitavalt.

    VastaKustuta
  3. Oi Elina, ma nii kadestan sind heas mõttes muidugi et sa käisid Saaremaad külastamas.Kui tore, ka mina olen korra elus Saaremaal käinud koos mehe ja kahe väikese poisipõnniga , meil oli tore reis ööbisime väljas ja eksisime metsades... Panga pangal oli elamus .... oeh ... ka mõlemat klassiöde külastasin Saaremaal lühivisiidiga . ma lausa armastan Saaremaad. Ja muideks ka väga paljud soomlased on vaimustatud Saaremaast ja saaremaa valsist .... Ilusat päeva !

    VastaKustuta