19.11.14

Karge hommik, salatid porgandiga ja ülilihtne seapraad.

 
 
 
***
 
 
 


Lõpuks veel ka üks usin emme - kalanhoe kasvatab tütreid:

 
*************************************

2 kommentaari:

  1. Elina , kas nii lumine ja talvine juba , ei saa korduda eelmine aasta kui jõulud olid mustad ... aitäh sulle et käisid minu tegemisi vaatamas ..... ma olen muudkui ette valmistanud ja sättinud et lapselapsega toredasti aega veeta ... väsinud aga õnnelik Sulle ka toredaid nupukaid toimetusi .. seda seapraadi fooliumil peaksin proovima teha ... aitäh ....

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lund veel tegelikult ei ole. See on härmatis, aga päikesekiirtes tekkis niisugune efekt.
      Fooliumipraad on tõeliselt laisa perenaise jaoks parim moodus liha küpsetada. Kui peale küpsemist veel foolium pealt avada ja lasta umbes 10 minutit samal kuumusel ahjus olla, saab lihale pealtpoolt pruunikama, küpsema tooni.

      Kustuta