10.3.15

Reisimine.

Reisimine või ükskõik millisel muul moel - matkamine, rännak lähemale või kaugemale .. - on alati tore ja teeb meeltele head. Muljed ja mälestused on need, mida meilt ei saa ära võtta. Seepärast - kui vähegi võimalik, kasutage juhust ja reisige, matkake ja koguge seda hinnalist ja hindamatut varandust!
Sel korral ei käinud meie reisil, aga muljeid ja meeneid jagus ka meile. Ja mulle meeldib nii vaadata kui ka kuulata reisimuljeid ... tekkib tunne, justkui oleks ise reisil käinud ja põnevust kogenud.
 
Poeg reisis ja jagas muljeid:
 

Ja poeg tõi meile:
 
 
 
  ͼ ᴥ ͽ 
*******************************



3 kommentaari:

  1. Kahju, et me noorest pärast nii reisida ei saanud kui veel jalad ja käed terved olid ... ja hea et meie lapsed maailma näevad ....

    VastaKustuta
  2. Tore :)
    Eks meiegi oleme omal ajal reisinud, Moskva, Leningrad, Krimm, Baltimaad... Kohad, mida eurooplased-ameeriklased tavaliselt ei külasta. Venemaale me ka enam nii lihtsalt ei saa.

    VastaKustuta
  3. Nojah, õigupoolest arvan, et igal põlvkonnal oma aeg ja omad võimalused. Meie perel õnnestus ka tollel ajal külastada nii Moskvat, Leningradi, Pensat ja Kuibõševi, "lõunaosariike" kui ka Baltimaid ning isegi 10 päeva Soomes veeta. Küllap oleks hea ettevõtlikkuse korral veel mujalegi reisida saanud. Lisaks veel peaaegu kaks aastat lausa elasime Venemaal. See kõik oli siis, kui jätkus veel tervist ja optimismi. Elades selles ajas olime noored ja see aeg oli ilus vaatamata sellele, mida praegused vingujad kiruvad stagna- ja nõuka-ajaks!

    VastaKustuta