3.10.15

Kuldne oktoober.

Oktoober on sügiskuu, viinakuu, hingedekuu, lehevarisemisekuu, porikuu, roojakuu, orjakuu, rehekuu, simunakuu, siimonikuu, räisakuu ..... aga Isetegijatele on see sootuks Soktoober!
 
 
Loodetavasti saan ka mõne sokikese kootud!
 
***
Oktoober on täitsa tõsine sügiskuu ja on väga mõnus, kui päeva valgustab päike. See muudab kirkalt kirjud lehed ja ka igihaljaste puude rohelised rüüd kaunilt säravaks ja kuldseks.
Argirutule vahelduseks otsustasime rõõmustada hinge ja silmi ning raputada maha pinged. Eestimaa on ilus ja on veel väga palju avastamata paiku! Kuna sõbranna Ivi üks blogipostitus tekitas uudishimu, siis suundusimegi uudistama ja avastama Ida-Virumaad.
Lisan siia vaid paar pildikest ...
 
 
Oktoobrikuu pealelõunased varjud on pikad ja pildistaja oskused ka nigelapoolsed. Seega, kes tahab täit ilu näha, peab ikka ise kohale minema ja seal imetlema!
 
 
****
Valaste joast mööda sõites vajutab jalg iseenesest piduripedaalile ...
 
 
Mulle ikka tõesti meeldib avarus ja puhas karge õhk ..
 
 
Niisugused päevad, mil ei ole kusagile kiiret, mil saab oma mõtted vabaks lasta ja lihtsalt nautida vaadet, aitavad järgnevail nädalail jällegi tasakaalukalt edasi toimetada. Need ongi need päevad, mida nimetatakse puhkepäevadeks!
Kauneid ja kosutavaid puhkepäevi teilegi!
 
********************************


1 kommentaar: