18.12.15

Rahulikult pööripäevale vastu.

Sel aastal on jõulueelne aeg kuidagi rahulikult kulgev. Nojah, mida siin ikka nii väga rabeleda, kui suuri pidustusi pole ette näha ja põhilised kohtumised on vaid lähedaste omade ja sõpradega.
Ongi siis nõnda, et ... paberkandjail õnnitlused ja mõned pisipakikesed jõulupäkapike abiga teele lähetatud, selleks aastaks tohtritega kohtutud ja ametiasutustes vajalikud käigud tehtud ... nüüd tegelen vaid saabuva postiga ja enda ja kodu heaolu eest hoolitsemisega.
Olen käinud basseinis ujumas ja võimlemas. Vesivõimlemine on liigestele hea ja kuna põhiprobleem on põlveliigesega, mis trauma tagajärjel ... ja seitsme aasta jooksul paranemise märke ei ilmuta .. sandis seisus ning koormust hästi ei talu, siis just vesi on see keskkond, kus harjutusi on lihtsam sooritada. Ja ujumine on veel lisaboonuseks! See ju just see keskkond, kus ka paks inimene end veidi kergema ja graatsilisemana tunneb! Just, nagu mu hea sõbranna Marika kord nentis: basseinis hõljume nagu luiged "Luikede järvel" ning kui veest välja saame, siis tatsame kui isased rasedad pardid ....

Ja ujulas on ka kena kuuseke!

Taas kauneid kaarte sõpradelt:


Ja ühe kingipaki sisu:
Esmalt maitsemeelte hellitamiseks veidi Matsimoka toodangut ...


... seejärel mmmmmmmmmmmmm-millise imeliselt mõnusa aroomiga (põledes ilmselt veelgi parema) meeküünal...


.... ja siis ... Ooo, mis see veel on?...




See on tõeline šedööver-tõlge!
Tegelikult on tegemist nö rannalina/suure kuivatusrätiga. Eriline on see rätik selle poolest, et on oma pinnatöötluselt niisugune, et ei hoia rannaliiva enda küljes ja kuivab väga ruttu.

Seega - tarvilikud ja mõnusad kingid ning pisike muie ka suunurka!
********************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar