14.3.16

Rohkem teatrit!

Rakvere Teater kirjutas oma FB lehel:
Milline sinu sõber vajab kevadel rohkem teatrit? Jaga temaga seda postitust ja tulge koos teatrisse. Praegu on seda eriti soodne teha, sest kuni reedeni on piletid Rakvere Teatri kevadhooaja etendustele müügil 10 euroga. Seda meie etendustele üle Eesti. Nende vahel, kes kirjutavad kommentaaridesse teatrit vajava sõbra nime, loosime välja 6 komplekti teatri sõbrakruuse. Ühes komplektis on 6 kruusi – sellise serviisiga pead juba pidu!
Ja lisatud olid ka pildid:


Ja nõnda siis kirjutasingi oma esimesed mõtted sinna kommentaariruumi:
Vot nüüd on lugu lahti! Olen juba kõigile oma sõpradele nii siin FBs kui ka väljaspool FBd teatripisikut jaganud. Need, kes vastuvõtlikud, on juba kenasti ka ära nakatatud. Endal on piletid juba hooaja lõpuni valmis varutud ... ja kindlasti võiks nt ka ..... olla üks hea kultuurinautija! Aga kruuse tahaks ju ikka. Oleks tõesti väga tore, kui saaks peale mõnusat teatrielamust ennast ja sõpru kohviga kostitada just teatrikruusidest. Tegelikult ma võimaluse korral ostaksin omale mõned kruusid! Ja püüan ikka ka mujaltrahvast Rakvere Teatri etendustele ahvatleda. Need etendused lihtsalt on nõnda head ..

Kuna teatriarmastajaid on väga palju, siis ... ehh, eks hinges on ikka lootus ja ärevus, et ...


Nojah, minule loosiõnn sel korral ei naeratanud, aga ..

Loosisime välja Rakvere Teatri sõbrakruusi 6-sed komplektid. Suur tänu neile, kes sõpradele rohkem teatrit soovitasid! Kruusikuuiku võitsid Eva-Kaisa Genergard, Preili Kaidi, Nevely Püss, Signe Kadastik, Merit Tammemägi ja Maris Marko. Palju õnne!
Lisaks premeerisime südamliku postituse eest kruusidega ka Elina Kuristikku.
Võitjatega võtame ühendust. Otsustasime teha üllatuse ka sõpradele, kellele teatrit soovitati ja loosisime välja kahese kutse sisehooaja etendusele. Loosiõnnelikud olid Seili Ülper ja Monika Kreek. Teised teatrisõbrad saavad veel keskkööni kasutada võimalust, mida pakub meie sooduskampaania "rohkem teatrit"! Head teatrikevadet!
Tarmo Tagamets.
See oli nii hea sõnum, et heameelest püsis mul kohe mitu päeva naeratus pidevalt huulil ja peale pisikest sõnumite vahetamist läksin täna teatrisse.

Nüüd siis:

*************
Ja mõnusa keskpäevase kohvijoomise juurde sobib ju ka väike lõunasöök, eks-ju!


Rohkem teatrit, igatahes!

*********************************************


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar