28.10.16

Raamat.

Sestpeale, kui mu silmanägemine kiires tempos halvenema hakkas, pean kahetsusega nentima, et on vähenenud ka mu lugemus. Tavaliselt loen raamatuid nüüd palju aeglasemas tempos ja nö jupikaupa.
Eile aga ... ühesõnaga, selle raamatu lugemisel ei vajanud ega kasutanud ma järjehoidjat.
Kõik 207 nummerdatud lehekülge on kirjutatud sedavõrd paeluvalt, et isegi kohvi tegemiseks ei raatsinud raamatut käest panna ja palusin hoopis abikaasal endale rüübet keeta.


Lugejaile saatesõnaks on öeldud:
Raamatus puutute kokku nii lõbusate kui kurbade, irooniliste kui mõtlemapanevate, päris kindlasti kellegi jaoks ka täiesti arusaamatute ja uskumatute lugudega, mis aga kõik pärinevad elust enesest. Niisiis, tere tulemast avastama maailma paksude mätta otsast!

Ja tõesti, see raamat on väga hea ning omalt poolt soovitaksin seda lugeda nii paksudel, kõhnadel, pikkadel kui ka lühikestel naistel ja meestel! Samuti noortel, vanematel ja ka teismelistel!

*********************

1 kommentaar:

  1. Ma vaatasin telekast seda intervjuus selle raamatu autoriga , oli päris tuttav tunne. Kindlasti tahan selle raamatu läbi lugeda . Usun et paljud asjad tulevad tuttavad ette .... võiksin samal teemal ka ise kirjutada .

    VastaKustuta