16.10.17

Elu, ilu ja rõõm.

Oman küll poliitilisi vaateid, kuid poliitikasse ei kipu. Oma kodanikukohust tuleb aga ikkagi täita, sest nagu öeldud - kui ise ei vali, valivad teised sinu eest!
Eile siis käisimegi valimas neid inimesi, kes võiksid ja peaksid meie tahet kuulama ning selle järgi kohalikku elu juhtima/korraldama.
 
 
Jah, siinkohal väidan, et Rakvere Gümnaasium on väärikas asutus ja Rakvere tõesti ei vaja veel mingit uut riigigümnaasiumi hoonet! Ei ole mingit vajadust raisata raha projektidele, mis ei ole põhjendatud ega loo mingit paremat ega suuremat väärtust!
Loodan siiralt, et enne valimisi puhkenud poleemika ka selle ümber, kas oleks vaja veel Rakvere keskväljakule ehitada mingi majamonstrum nö noorte vaba-aja-keskuseks, vaibub ja terve mõistus võidab! Ei pea ju ometi iga ruutsentimeetrit maad täis ehitama, lastagu inimestel ka hingata! Meile ei ole vaja olukorda, kus päikese ja päevavalguse nägemiseks on vaja linnast välja sõita, sest hooned varjavad nii päevavalgust kui ka avaramat vaadet!
 
Tegelikult oli eile ilus sügisilm!
 
 
Ja meil endil on täna tähtpäev. Parajalt palju aastaid on ühist teed tatsatud. On koos läbi elatud nii kurbi sündmusi kui ka rõõme....
 
 
********************************************************


2 kommentaari: