22.1.18

.. vist ikka laiskus.

Oh, kaks kolmandikku jaanuarist juba läbi, aga minul polegi olnud midagi nö ette näidata.
Kõik need töövõime hindamise ja puudega seotud toimingud väsitasid hinge nii, et kogu see aasta esimene kuu on olnud imelik - väsitav ja mingite väsimuspuhangutega, seejärel jällegi halva enesetunde ja valude tõttu magamatuse perioodidega. Ei oskagi mingit nö diagnoosi panna - järelikult on vist ikka laiskus!
Aga nagu öeldakse - söömine on ainuke töö, mis toidab ja tõesti, kui midagi muud ka tehtud ei saa, siis natuke toiduga mängida jaksan minagi.
 

 
No ja selleks, et mitte iseenda ees piinlikkust tunda, võtsin kuu alguses vardad sõrmede vahele ja teadmata, kas üldse midagi mõistlikku valmib, või lihtsalt soperdan niisama, püüdsin ikka vähemalt ülepäevagi mõne reakese valmis kududa. Justkui selleks, et ei unustaks, kuidas vardaid käes hoitakse.
Pea on tühi - st kogu internet on häid ideid pungil täis, aga ükski ei tundu mulle meelitav või jõukohane. Samas on üks põhjustest ka see, et mind ei meelita mõte teha midagi, millel ei ole kasulikku otstarvet või potentsiaalset kasutajat. Praegu aga ei ole mul silmapiiril ka kedagi, kes vajaks midagi, millega ma hakkama võiksin saada.
Niisiis ... hetkel on valmis saanud üks natuke kummaline sall.
 
 
Eks näis, milliseks saatus kujuneb .... minul ja sallikesel ka.
 
*****************

2 kommentaari:

  1. No just nii ongi , võiks ju kududa, aga kellele ? Endale ei ole vaja sest kapis on juba 100 tavalist salli, kolmnurkset õlasalli ja isegi haapsalu sall ... mehele pole ka mõtet sest 17 aasta jooksul pole ta kunagi salli kandnud ... lastel on ka olemas oa kindlad eelistused ja ema kätega kootud sall ei kuulu sinna hulka ... sõpradel on endal vardad ja imeilusad sallid .. kellelegi pole vaja - sama võin öelda kõigi muude asjade kohta mütsid kindad jm .. Jah on üks koht kuhu võib lõpmatult saata on Reet Linnale . iga aasta ta korjab neid ja vaesed ja suurpered on vist juba köik saanud oma mütsivarud täis sest iga aasta ju nagunii mütsi ei vaheta .. lemmikmüts võib peas käia kuni 15 aastat .. samuti kindad kui neid just väljas töötamiseks ei kasuta ... Mul on just sama viga et kooks aga lihtsalt pole niisama tahtmist kududa kui neid kellelegi vaja pole ... Lihtsalt häda .. Aga selliseid uhkeid heegeldatud asju ka teha ei oska mida saaks müüki panna

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Annetamisega on veel selline lugu, et ... paraku - mis kergelt tulnud, see kergelt ka läheb. Olen näinud paljulapselist ema, kes annetusena saadud riided peale määrdumist lihtsalt prügikasti viskas ( ei hakanud ju ometi pesema, et veel teinegi kord selga panna lapsele). Kogu ühiskonnas on väga suur ületootmine ja "ainult hullud teevad vahel veel käsitööd".

      Kustuta