15.2.18

Hiina kalendri järgne uus aasta.

Ma küll tõesti ei tea, miks meie rahvas on nõnda aldis üle võtma teistest kultuuridest igasugu tähtpäevi ja kombetalitusi.
Vahel teeb see meele nukraks .... no siis, kui näen, et meie omad tähtpäevad kipuvad ununema ning tahtlikult neid unustatakse.
 
Tõesti, ma ei tea ka, miks meist väga kauge rahva ja maa horoskoop ning kombed peaksid olema tähtsamad või täpsemad, kui meie endi rahva iidsed tarkused ja tavad.
 
No väidetavalt algab täna hilisõhtul Hiina kalendri järgi kollase koera aasta. Ja kuna kollane värv on rõõmus ja päikeseline ... olgu siis see aasta meile hea ning toogu rahu ja rahvana püsimist!
 
 
********
 
Ja selleks, et ekstsesse vältida, tuleb oma kohustusi kenasti täita!
Alates tänasest saab esitada tuludeklaratsioone.
 
 
*************************

1 kommentaar:

  1. jajah , jälle paberid ja palju tegemist . mul ju siit vaja saata eestisse ja siis eestist saadetakse tagasi jne jne ... ja köike muud ... aga ära tuleb tehe .. lihtsalt jamaaaa . kui olin tööl siis ei pidanud midagi deklareerima köik oli nii lihtne ja selge .. sest ülearust tulu polnud ... aga nüüd seoses pensioniga .. pähhh ... aga teen ära ei jäta seda sadat eurot kingituseks Eesti vabariigile sünnipäevaks ...

    VastaKustuta