7.10.18

Hall on taevas ja hall on maa ...

Käes on oktoober ja pika sooja kuiva suve järel on nüüd ridamisi meie taevast üle sõudmas vihmapilved. Sügis on üleminekuaeg suvelt talvele ja käitubki vastavalt sellele pisut heitlikult. Nõnda siis võibki mõnel hommikul imetleda taevavõlvil värvide mängu ning teisel jällegi kuulata vihma sahinat-krabinat-sabinat-trummeldamist …
 
 
Päikeselisel päeval on kena sõbrannat külastada.
 
See granaatõun ei ole juhuslikult pildile sattunud! Evi hoolitseb hoopis, et ma ikka palju kasulikke vitamiine tarbiksin, vot!
 
Oma koduseid lillekesi ei tohi ka kiita ja tänada unustada.
 
 
Käisin ära ka paljukiidetud Käsitöömessil. Võib-olla olen ma ülekohtune, aga enda mulje saan kokku võtta ütlusega: "Sõin ja jõin seal minagi, suhu ei saan`d midagi".
 
 
Päris asjatu sõit siiski ei olnud, sest oli ka muid asjatoimetusi, st ei võtnud rännakut ette ainult messi pärast. Õnnestus soetada endale nn komfortsokke … komplektis 5 paari, hinnaga 3€/kmpl. Teisest kohast lisaks veel sukkpüksid 5€/paar. Need olid rõõmustavad ostud ja tegid vihmase päeva helgemaks ja valgemaks.
 
 
Et aga vihmapilved on end Eesti kohale mõneks ajaks ankrusse heitnud, ei piisa ainult sukast-sokist. Vaja on ka toekamat jalavarju. Sestap suundusime sinna, kust ka varasematel aastatel ikka enda jalakujule vastavaid kingi-saapaid on õnnestunud osta. Narva siseturg ei petnud selgi korral lootust.
 
 
Kui juba Narvaskäik ette võetud, siis võib ju Jõhviski uudistamas käia, eks!
 
 
No ja tegelikult on vajagi aru saada ja leppida teadmisega, et ongi sügis!
 
 
***********
 
Lükin siia vahele mõned toidupildid.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja kaubandusvõrgust leidsin endale köögitoimetusteks tubli abimehe.
(Ükski keel oskusena ei ole liigne ega taunitav ning olen tänulik õpetajatele ja elule, et mul on olnud võimalus neid vastavalt oma võimetele omandada!)
 
 
***************************
 
Lõpetuseks veel veidi nostalgiat:
 
 
 
 
!!!
Tore üllatus:
Nutikassas kaupade eest tasumisel oli mingi kauplusesisene juhuostukontroll ja … seejärel kingiti:
 
 
Ka sellised väikesed üllatused teevad meele rõõmsamaks ja päeva helgemaks!
 
 
***************************
 
Kuna on oktoober ja paljudele näputöö tegijatele on alanud ka soktoober, siis otsin ka vardad välja ja uurin, kas on nad ehk nõus ka mõne sokilõnga sees veidi hullama.
 
********************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar