9.3.19

Jõulud märtsis

Nojah, kohe saabki kolmandik märtsist läbi ja ega mul mingeid uudiseid ju õieti ei olegi. On olnud mõned toredad kokkusaamised tuttavate ja sõpradega. Oli ka kena võimalus kohtuda seni vaid virtuaalsete sõpradega.
Nii need päevad tasapisi õhtutesse veerevadki.
Lillekestel ja taimekestel omad elud elada ja minu päevis ikka köögitoimetused ning õige vähe ka käsitööd. See viimane ei taha kohe kuidagi edeneda - küll segavad ihulised probleemid (valud) ja siis jälle haarab mind endasse suur laiskuse laam... Püüan küll sellest välja rabelda ja valjult nõuda, et "laiskus, laiskus, lase mind lahti … ", aga ta ei tee mitte kuulmagi. Vist on ikka hääleke nõrguke!
Näitan parem meie usinaid taimekesi:
 
 
Tegelikult ongi sel lillel kombeks mu abikaasat tema sünnipäeval tervitada. Täna on veel veidi aega, aga loodetavasti hoiab end veel veidi aega õitsemas.
 
Isetahtsi kevadet tervitama valmistuvad tulbid meie nn talveaiakeses.
 
Ja need kaunitarid tõi mulle abikaasa:
 
No ja köögipoolelt ka paar pildikest:
 
 
 
 
 
****************************************************

2 kommentaari:

  1. Oi , mina olen sibulakasvatuse ära unustanud, aitäh et tuletasid meelde …

    VastaKustuta
  2. Mul on jah peaaegu kogu aasta ikka sibulamajandus käigus. Ikka kipuvad mõned sibulad hoiukastis kasvama minema. Otsest vajadust ju muidu ei olekski (selles mõttes, et poes on ju ka aastaringi roheline müügis), aga see korilase instinkt ei anna rahu ja ikka mõnus on ka, kui omal "talveaiast" või rõdult võimalus kohe päris värsket napsata.

    VastaKustuta