9.8.19

Suvi või sügis

Kalendri järgi küll suvi, aga ilmad kipuvad juba sügiseseks. Õhus on tunda sügisele iseloomulikku rõskust ja valmivate viljade hõngu.
 
 
Hing aga ei taha veel leppida ja toidutegemiseks liialt aega kulutada. No .. või olengi laisaks jäänud ja olenemata aastaajast püüan kergema vaevaga hakkama saada.
 
 
Ja siis tuleb kenaks vahelduseks päevi, kus ei peagi ise midagi tegema peale nautimise.
Kui kutse on esitatud, siis oleks narr loobuda ainukordsest võimalusest ning nõnda seadsimegi sammud pealinna kruiisisadamasse.
 
 
Laevaleminekul ja seal olekul olime VIPid.
 
 
Kõigepealt juhatati meid restorani ja toideti … (igaüks sai menüüst valida meelepärased road)
 
 
Seejärel näidati kätte kõige olulisemad paigad:
 
 
 
 
Vaadata ja imetleda oli liiga palju, et kõike jäädvustada … aeg-ajalt unustasin end nö ammulisui uudistama ja …. ega ma kõiki pilte siia üles ka ei riputa.
See oli põnev-tore-armas, minia poolt organiseeritud reisike.
 
 
Ja veel ühe väikese vahesündmusena käis hea sõbranna Riina "tuld toomas".
Selleks puhuks tegin pisut kohvi- ja teekõrvast.
 
 
Nüüd aga pilk köögiaknast välja tuvastas, et pihlakad ikkagi kipuvad küpsemise märke näitama ja see reedab, et sügis siiski passitab juba kirjumat kleiti selga.
 
 
Naudime ikkagi veel suhtelist soojust ning rikkalikku aia- ja metsaandide valikut. Varume energiat ja valmistame suvekokteilihoidiseid, et ka karmimal ja külmemal ajal end hästi tunda!
 
**********************************
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentaari:

  1. Kallis Elina . Ma olin nii üllatunud kui sain sinu käest pakikese imetillukeste sokikestega , nii armsad ja suur aitäh sulle , kommide eest aitäh ei ütle, sest nendest sain jälle paarsada lisakalorit juurde aga head olid ikkagi , siis ikka ütlen nende eest kah aitäh … Oh sind küll . Ma ootangi juba kutset ristsetele ja sokikesed on nii armsad . Oled nii võrratu inimene . aitäh …

    VastaKustuta
  2. ja tead ma arvasin et oli tähitud kiri et kellelt see võib olla et kindlasti Eestis jälle mingid valimised vöi mis paber see võib olla , teatisel oli et tähitud kiri …. ja ega mul siis sellega kiiret polnud ootasin et kui saan pojale paki valmis sünnipäevaks, siis saab ka see kiri ära toodud … kaks kärbest ühe hoobiga , aga tuli hoopis pakike sinult … oleks seda teadnud oleks enne ära toonud … aitäh sulle musirullikene

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Parema meelega oleks päriselt kallistanud, aga .. käed on lühikesed. Virtuaalne, aga soe ja siiras kallistus teile sinna kenasse Hämeenlinna ikkagi!

      Kustuta