30.11.20

Novembri kokkuvõte ja ootuse aja algus

 No mida muud ma ikka teinud olen, kui ikka süüa teinud ja söönud ka.

Nii juhtub siis, kui ise ei viitsi midagi valmistada, aga nautida tahaks küll:


Ja nii juhtub siis, kui ainult natukene viitsimist on:


No ja kui natuke rohkem viitsimist on, siis võib igasugu muid juhtumisi ette tulla:












Suurema osa ajast olen ma tegelikult ikka laisk ja tegelen pigem vaatlemisega, kui millegi loomisega või asjaliku ja vajaliku tegevusega.

Nii ma siis vaatlengi, mis ümbruses toimub ja kuidas aeg kulgeb:





Ja vahel juhtub, et päeva teevad päikeseliseks väikesed rõõmud:




Käsitööga on asjalood kehvavõitu. Kuna ühel käel kaks sõrme on loobunud minu tahtmistega arvestamast ja põhjuseks on närvikahjustus, siis .... no võib-olla õpin veel kunagi uuesti kuduma nö pooleteise käega, aga seniks mõtlesin proovida natuke heegeldada.


Hmmm ..... ja juba on nähtud uut liiklusmärki:


Vähe sellest .... ma olen nüüd viimaste päevade jooksul juba ühte näinud ja teiselt pakigi saanud:


Küllap on paljud teist ennegi uut raamatut käes hoides tundnud värske trükise hullutavat lõhna, kuid kui hoida käes nö autorieksemplari .... see on hoopis eriline tunne! Jajah, tõlkija võib nüüd mulle vastu vaielda, et Ta pole autor, aga minu silmis on ta vähemasti kaasautor, sest kõik autori mõtted ja kirjaread on Ta ju nö läbi tunnetanud ja meile emakeeles kättesaadavaks ja loetavaks muutnud!
Vot selline tore päkapikk!


Mmm-jah, ja milline mõnus küpsiselõhn ning veel parem maitse! Ma ei suutnud kuidagi endale selgitada, et küpsised on mõeldud raamatu lugemise ajal maiustamiseks!

Pühapäeval oli 1. Advent.

Nõnda siis on alanud ootuse aeg:


**************************************************

3 kommentaari:

  1. tere kulla Elina . Nagu näha ka sinul on juba jõuluettevalmistused käimas . Tule ka mind vaatama minu jõulublogisse ma ei tea kas see aadress või link toimib aga saadan ikka siia ka sulle et tead teed tulla . Ilusat jõuluootust sulle ka https://nneitsiblogi.blogspot.com/

    VastaKustuta
  2. tead see hobusevorst ei anna mulle rahu ? Ma ei ole hobust kunagi söönud .. aga võibolla olen ka sest ei tea ju alati ka mida sinna liha sisse sutsatakse .. Nii kahju hobustest .... teistest ka , hakka või veganiks .. ohhohh

    VastaKustuta
  3. Tegelikult ongi just seepärast seda hobusevorsti meil nõnda vähe liikvel, et hobuseid on vähe ja neid ei kasvatata liha saamise eesmärgil. Vahel lihtsalt on nii, et nt kui loom murrab jala või on sünnidefektiga, siis on ikkagi targem liha toiduks kasutada, kui lihtsalt maha matta. Seega ei peaks lihasööjad küll endid kuidagi halvasti või süüdi tundma!

    VastaKustuta