13.9.21

Sügiskuu peagi poole peal ...

 Jah, nõnda see aeg kiirustab sügise poole. 
Jah, on viljade valmimise ja saagi koristamise ning külluse aeg, kuid ... pisikese nukrusenoodiga tuulemeloodia teavitab, et varsti-varsti peavad õuetööd tehtud saama ja algab vaikne ning veidi ehk ka salapärane aeg - päkapikud hakkavad piiluma (mõni ehk juba piilubki juba ja pisikestes töökodades käivitatakse juba ka kingimasinaid ...). 
Eks ole ju päkapiku-usku inimestel natuke kurb meel ka, kui nood teised (..kes ei jaga sama mõtteviisi ega suuda ka lihtsalt aktsepteerida teist arvamust) ... hakkavad taas hurjutama, et "..miks nii vara! ..milleks üldse muinasjutte uskuda! ..rumalad päkapikutajad!"
Aga olgu kuis on, eks meil kõigil on ikkagi õigus uskuda, tunda, mõelda asjust just nii, nagu sobilik tundub ja mis ka südamele rõõmu teeb!

Minagatahes oli just äsja üks kena tähtpäev neile, kel au olla vanavanemad, vana-vanavanemad või suisa vana-vana-vanavanemad....

Mina aga alustan jälle toidust.


Ja siis veel vorsti ... küll nime poolest Doktori vorst, aga maitseb pigem, nagu nostalgilistel aegadel maitses Laste vorst!


Ja nüüd järgnevad lihtsalt toidupildid....










Endale meelespidamiseks:


Natuke, no tõesti õige natuke tuleb hoolitseda ka varude eest:




Üks väike rõõm sul olgu igas päevas .....
No kas just igas päevas, aga eks rõõmu saab ju ka mitme päeva peale ära jagada ja ühest rõõmust võib ka mitu-mitu korda õnnetunnet tunda!
Vahel teevad rõõmu mõned toredad leiud, vahel aga head sõbrad ning vahel lihtsalt ilus ilm või toredad kultuurikogemused ning nostalgilised meenutused ... seda kõike on septembris juba olnud ja ilmselt tuleb veelgi!




Teatrisse kunstinäitusi vaatama tasub muidugi ise minna, sest oma silmaga nägemine on ikka hoopis midagi muud, kui kellegi tillukesi ja mitte väga kvaliteetseid fotosid piielda!



Meie nautisime praegu näidatavat kunsti aga nö lisandina suurepärasele muusikaetendusele.
Kaunid seitsmekümnendad.
Oh armas, kaunis, magus noorus!


(tegelikult vaid kaks laulu olid niisugused, mida olin küll kuulnud, kuid kuna need omas ajas ei olnud mu lemmikute hulgas, siis ei osanud nende salmiosasid kaasa laulda)

Sügis aga kõnnib omasoodu... ka Rakveres.


Hoidke tervist ja sära silmis!
Järgmise korrani


******************************************************************
Reisilt tõime kaasa pirnilimonaadi ... ja see maitsebki täpselt nagu pirnilimonaad!

1 kommentaar:

  1. Kuna ma ise pole kusagil käia jõudnud, siis taas sai koos sinuga tehtud toredad reisid Rootsi, Hiiumaale ja Lätti ning ka väike tiir koduses Eestis. Samuti sai mõni toiduidee kõrva taha pandud. Sõnaseadmises oled sa meister, nii et alati on mõnus lugeda. Aitäh!

    VastaKustuta