9.11.21

Kuhu kaob aeg ...

 Ai-jummel, novembri esimene dekaadki juba läbi ja mul pole veel ühtki sellekuupostitust ...
Nali muidugi ... ei ole minu postitused mingi ilma ime ega suunanäitaja. Vahel lihtsalt tekitab hämmeldust ja kergitab küsimuse, et kuhu see aeg küll kaob.
Sügis on täiesti õigel ajal kohal ja õhtud on pimedad, nagu meie ajavööndis täiesti normaalne ja õige! Ja ongi aeg tegeleda pigem tegevustega siseruumides ... rohkem kodus toimetades!



Üha enam on praegusel lumetul aastaajal tööle minnes ning töölt tulles (enamasti tööinimestel) õues pime ja sama pimedus on saatjaks ka siis, kui nt teatrietenduse järgselt koju minna. Sellega peaks küll kõik siinses vööndis elavad, ning eriti siin sündinud, inimesed ammugi harjunud olema ... paraku on ikka ja jälle neid virisejaid, kellele ei sobivat meie vööndiaeg ... Mida neile siis soovida või soovitada? Ausalt öelda, ei oskagi väga täpselt sellest "probleemist" aru saada, sest igaüks võib oma päeva alustada tund-kaks-kolm nihkes vööndiajast ... ja tegelikult on see üks mõttetu jonn ja teki tirimine - päeva pikkuseks jääb ikka ainult 24 tundi ja see, et talvine poolaasta ongi pimedamate ja pikemate õhtute ning öödega, on meie vööndi eripära, mida ei suuda muuta ükski kellaaja ümbersättimine!


Üks, mis kindel, ilma toitumiseta ikka hakkama ei saa.
Nüüd laon siia toidupildid (ikka endale nö meelespeaks).












Nojaa, aga pisut-pisutki tuleb ikka ka tulevikule mõelda ...
Vähemalt mingigi "krõbuski"-valik on nüüd olemas ja mõned maiustused ka!



Ja teatris oleme ka ikka käinud ... seni, kuni ikka veel lastakse ja lubatakse ...
Korra olen tõsiselt pettunud - see etendus tundus tutvustuse järgi OK, kuid tegelikkuses ei olnud ilmselgelt "minu jaoks"! Kahju, aga vahel juhtub ka nii...



 ja üks etendus on edasi lükatud näitleja haigestumise tõttu, aga ilmselt jääbki nägemata:


Seevastu õnnestus ära näha väga hea ajastu-etendus "Head inimesed" Tartu Sadamateatris. See etendus on hästi mõistetav ja äratundmismõtteid tekitav nö 40+inimestele.


Ning ka Eesti Draamateatri etendus "Rahvavaenlane" oli vägagi päevakohane ja sügava psühholoogilise alltekstiga. Suurepärased näitlejad ja palju kaasamõtlemist pakkuv etendus!

(no muidugi - Draamateatri pastapliiats ikka ka!)

Nii-nii, tundub, et päkapikud on juba alustanud piilumist, sest .....



************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar