29.12.22

Kuus vaevalist nädalat ja aastalõpp.

Need kuus nädalat on olnud tegelikult kahes jaos.
Esmalt oli kaks nädalat seda tõbe, mida covid-test näitab.... seejärel poolteist nädalat juba pisut rõõmsamat aega ja üks kena reisike Saksamaale... ja siis tulid põletikupoisid, viiruseplikad ja pisikukutid kambakesi kallale ning murdsid ikka päriselt maha. Silmapõletik on hoolika raviga taandumas, aga hingamisega/köhimisega/palavikuga tuleb vist veel pikalt vaeva näha. Tundub, et need viirused, mis nüüd valla on pääsenud, on märksa tigedamad kõigist eelnenuist.
Püüame siiski ellu jääda!

Nüüd siis taas pildirohke ja vähese jutuga postitus. Rääkida oleks rohkelt, sest muljeid on olnud palju, aga tõepoolest lihtsalt ei ole jõudu....











Neid tooteid lisaks õllele, veinile ja vorstikestele tarbisime kohapeal:



Ja noh.... ikka ju vaja kaasa ka tuua nö jõulu- ja lihtsalt mõnusa oleku pikendajaid ning meeneid ja muud "nänni" ikka ka:

















Nojah, ja nõnda see rännak otsa saigi.



*****************

Koju jõudes olin juba haigusetekitajatega kohtunud ja kuna järgnevad päevad kulgesidki nagu "ameerika mägedel" - kord palavikus, kord just-nagu kergemalt hingates, siis hoopis silmapõletiku valudes ja köharaputustest läbipekstuna vaevu hingata julgedes - siis oli ka söögi tegemine üsna kaootiline. Endale meelespidamiseks panen pildid siiski üles.













No igatahes-igatahes .... Jõulud olid kenasti valged ja meie perel täielikult kodused. Kuna aga sõbrad olid vägagi hästi hoolitsenud, et me millestki puudust ei tunneks, saame öelda, et olid täitsa kenad jõulud!











*************

Ja ongi aasta kohe-kohe lõppemas ning mida muud oskaksi soovida, kui et .....


************************
*******************
**************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar