4.5.14

Isetegija aastaprojekt - mai.

 
Maikuu märksõnad:
- mandariinikarva oranž
- moekalt mummuline
- mõnusalt muretu
- magus maasikas
- metsikult mehine
 
*
Ilm ja inimesed on imelikud! Ise on ta Sant ja ei ole minule teada, kas see nimi on saadud seepärast, et tervis kehvapoolne või hoopis selle tõttu, et iseloom nadivõitu. Nüüd aga võttis nõuks  mind mandariinimaoks nimetada. Tegelikult ma ei teagi mis asjad need mandariinid on ja ilmselt ei maitse need mulle ka!  Ilmselt siis olen nime saanud oma kauni, väidetavalt mandariinikarva oranži naha järgi. Päris õige nimi on siiski mummsaba-mandariinimadu. Nojah, mummsabad on vaid metsikult mehised isendid meie seast. Vaid nemad võivad oma sabamustrid kujundada moekalt mummulisteks. Nii on meie liigisisesed seadused paika pandud. Ja kui sabamuster kujundatud, siis võib tunda end peaaegu mõnusalt muretult ja peesitada päikesepaistes ning nautida õrnade maopreilide tähelepanu. Kuna aga kõigile meile, mandariinimadudele meeldib vahel veidi maiustada, siis parimaks mänguplatsiks on ikka päikesesoe kevadine välu magusa maasika juures.
Kohtumiseni seal, mu armsad austajad!
*
Üldkokkuvõttes võib öelda, et metsikult mehine ja moekalt mummulise sabamustriga mandariinikarva oranž mummsaba-mandariinimadu peesitab mõnusalt muretuna magusa maasika välul ja ootab maopreilisid.
*
Samal ajal on Sandil luba üsna mõnusalt ja muretult seda kena mänguplatsi nõelapadjana kasutada.


 
****************************


5 kommentaari:

  1. Kui ma mai märksõnasid lugesin, mõtlesin - sa mu meie!!!! mida teha nii erinevatest sõnadest????? Järgmine mõte oli - vaatame, mida Elina teeb (kuna sa oled alati esimeste seas, kes kuu tööd esitleb) Nii, nüüd on nähtud, eks see üks mitme erineva elemendi kokkupanek ole, aga tulemus täitsa OK.

    VastaKustuta
  2. nii vahvad käsitööd ... mul tuli ka tahtmine midagi teha ja otsisin juba lõngad välja ja vardad...

    VastaKustuta
  3. Aitäh sõbrad!
    Tegelikult ma püüan ikka pisikest madu ennast mitte nõelata - minul on lubatud kasutada vaid mänguplatsi .. :)
    Aga vot selle kiiresti oma käkerdise äranäitamisega pean siis vist pisut piduripedaali vajutama. Raske on see küll, sest eks edevus ajab vägisi postitust tegema. No ja hirmuhakatis ka - kui öeldakse, et kohe sugugi ei sobi, siis jõuaks ehk miskit muud asenduseks valmis sehkendada.
    Oleks ju võinud ka lihtsalt mandariinikarva oranži, kohati mummulise mustriga nõelapadja teha, kuhu mõnusa muretusega nõelu torkida, aga noh - sai siis sel korral veidi vallatletud :) ;)
    Nataly, kui valmis saad, näita välja! :)

    VastaKustuta