21.6.14

Virin ja loobumismõte.

Täna (21.06) tunnen end taas tõepoolest ääretult rumalana, sest ... vaatasin õhates kaunite tikanditega linaseid kleite ja tuli tahtmine see vaatamine ka tulevikuks endale lihtsamaks muuta. Niisiis lisasin lahkelt pakutud blogiaadressi enda blogi lugemisloendisse.
Ja ........ oh õudust ....... loendisse ilmus selle tikkimisblogi asemel mingi jube Tattood reklaamiv sait.
Ja nüüd ei leia ma võimalust, kuidas see jubedus oma lugemisloendist kustutada. Kui kellelgi on võimalik mulle nõu anda, olen väga-väga tänulik! Muidu ... vist tuleb blogi sulgeda, sest ma ei ole nõus neid õudusi oma blogis nägema ega hoidma.
(Mu blogi on eestikeelne ja paraku neist ingisekeelsetest Help-lehekülgedest ei oska midagi mõistlikku enda jaoks välja lugeda .... )
 
*********************************
Ja nüüd (22.06):
Suur kallistus Arellale!

******************************

6 kommentaari:

  1. Ma ei tea, aga mina seda blogi ei leia. Ja ka teistes blogides, kus on ta lemmikutresse pandud, läheb sinna tattoo lehele. Ehk on see blogi "uksed kinni pannud"

    VastaKustuta
  2. Kummaline lugu, see link viib jah tattoo lehele. Ja google otsinguga ka ei leia tiinatikib blogi. Kas kustutasid blogist loendi ära? Ma praegu ei näe su blogis seda. Loodan, et said hakkama. Kui abi vaja, jäta mulle faecbooki sõnum. Aitan, kui oskan.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks ei oska kustutada, sain vaid nö peita. Kirjutan Sulle FB-sse.

      Kustuta
  3. oi, mind juhatas ka sinna tatoo lehele ... pettekas jah ... kustuta see link ka oma jutust ära sest köik kes seda loevad klikivad ja mida rohkem klikitakse seda rohkem tattoo tegelased rikastuvad vöi midagi sellesarmast . kirjuta lihtsalt see pealkiri ja ilma lingitamiseta, et me rohkem sinna klikkada ei saaks ...

    VastaKustuta
  4. Aitäh, aitäh, aitäh Alleraa! Su juhatus viis mind õigele teele ja nüüd sain sellega ka hakkama! Loll on ikka loll olla küll! No ega see nüüd nii väga ludinal muidugi ka ei käinud, aga ometi saan nüüd ohata kergendatult.
    Aitäh kõigile kaasamõtlejatele, aga eriti suur tänu ikkagi Sulle kallis Arella!

    VastaKustuta
  5. Tore! Loll sa küll ei ole! Mu enda blogis ka mingi jama sees, millest pole veel lahti saanud. Need asjad ongi tavainimese jaoks segased ja aeganõudvad.

    VastaKustuta