21.6.15

Maailma parim.

Vahel on just nii, et tunned, justkui oleks kõik täpselt nii, kuis peab. Siis tahakski öelda, et hing on rahul ja südames on maailma parim tunne.
Hommik oli vihmane, kuid see-eest oli õhk kerge ja hingata hea. Ja sõita oli vaja, sest üks tähtis toiming vajas tegemist. Niisiis vurasime taas pealinna poole. Asjatoimetused tehtud, otsustasime külastada minu "hingemaad" - seega, autonina Viimsi poolsaare poole ja lipsti olimegi kohal. Vaatasime üle vast alles avatud uue kaupluse
 
 
 ja kuna oli juba lõunane aeg, siis läksime kohvikusse
 

Juba uksest sisse astudes tekkis tunne, et vot just see ongi täiesti õige koht...
See mõnus puhta koduse köögi hõrk lõhn köitis kõik meeled ja teenindus, mis on väärt ainult kiidusõnu, tekitas tunde, nagu oleks me oodatuimad külalised.
Kollaažil pilt enne sisenemist, söögisaalist lastenurk, kaunis nostalgilise roosimustriga laudlina, kohvikut tutvustav imeilusa kujundusega buklett ja tänane praad. Tõde on see, et see toit oli väga-väga maitsev! No just niisugune, nagu ema või vanaema kodus tegid. Aga mina nii suurt praadi korraga ära süüa ei suutnud. Vast poolega sain hakkama ja ... üllatus-üllatus - ülejäänud poole jaoks sain samast osta ka toidu kaasavõtmise karbi. Niisiis võtsin endale ka nö õhtusöögi kaasa.
 
Lõunasöök söödud, suundusime veel pisut neeme tipu poole. Käisin taluturul ja seejärel võtsin aega, et lihtsalt kopsud täis ahmida mereõhku ja lasta leebel tuulel oma ihu ja hinge paitada. Looduse ja sisetunde vastu ei saa ja nii ma siis lasksin mõtted vabaks ning heaolutunde endasse imbuda. Need mõned pildikesed, mis järgneval kollaažil näha, on just need hetked, mis loovad mulle sisemise rahu.
 
 
***
 
Ka õhtupoolne aeg kujunes väga meeldivaks.
 
Täna oli meie pere jaoks nö teatrihooaja lõpetamine. Ja sedakorda mitte saalis, vaid Rakvere Rahvaaias.
Enne etenduse algust ja ka etenduse vaheajal sai nautida nii ihu- kui ka vaimutoitu - Rakvere OTT ja teatrimaja siseruumides olev näitus ning kohvik lõid juba etendusele eelnevalt vastavat meeleolu.
 



 
 
 
 
"Maailma parim küla" 
Etendus, milles oli kõike - muigeid, nukrust, arutlus- ja mõtlemisvõimalust nii praeguse kui ka tulevase elu kohta.
Suurepärase harmoonilise terviku moodustasid nii park, mis kohati ka näitelava osa täitis, dekoratsioonid ja ka suurel ekraanil toimuv tegevus.
 
Kavaleht ja temaatiline T-särk.
 
Lõpetuseks võib öelda, et oli ilus ja rahuldust pakkuv päev!
 
******************************


2 kommentaari:

  1. Oh, et selliseid päevi oleks veel palju . Nii sisutihe , muljeterohke ja kindlasti olid väsinud kui koju said ... On ju tore et on olemas blogi kuhu saad kirjutada oma muljed värskelt ja siis mõne aja opärast tuled siia uuesti ja loed uuesti läbi ja koed et issand küll oli tore päev , sama nagu vana pildiga endast mis alguses ei meeldi ja peidad kuhugi raamatu vahele ja siis 10 aasta pärast vaatad - issand kui ilus ma siis veel olin ... hehehehhehe , on ju .. . Sinu päöevast puudus ainult üks asi ----- kohvikus sa käisid --- aga loomaaed ? hehehe hh

    VastaKustuta