20.7.17

Kas keegi ütles "hapukurgihooaeg"?

Mina ei öelnud ja ei hapenda ka!
Mina hoopis marineerisin. Nii terveid kurke kui ka nn laisa perenaise kurke - st kurgikuubikuid. Ikka selleks, et kui tuleb kange salati isu, ei peaks kulutama aega kurkide tükeldamisele. Samuti on mõnus haarata hoidiste kapist ka konserveeritud porgandikuubikuid. Konservherned ostan küll poest, sest nii on kindlam. Värsked herned ootavad oma aega hoopis sügavkülmikus (no need, mis kohe nosimisest üle jäävad). Jäävad siis veel nipet-näpet hakkimised ja segamised ning võibki laisalt nautima hakata ...

 
 
Siis, kui kurke käisime toomas, sattusime "juhuslikult" ka Alatskivi vanavara laadale. Seal oli vaatamist-uudistamist-nostalgitsemist ikka nö kogu raha eest!
Lisaks vanavarale ja vanade autode (kõik ikka ilusasti üles vuntsitud) näitusele oli pisut ka uuemat kaupa, aga seegi oli ikka käsitöö ja kõik oli mõnusalt tasakaalus.
Juba eemalt hakkasid silma toredad majakesed ...
 
 
Ehkki põhirõhk oli nostalgitsemisel, olid mu sõrmed ikka natuke "liimised" ka:
 
 
*********
No ja ega ma ju ilma söögita ka hakkama ei saa.
 
Pelmeenisupp - kiirelt-kergelt valmis ja maitseb hea!
 
 
Meenus üks soovitus ....
Kui pere nõuab frikadellisuppi, aga teil on kodus vaid pelmeene, siis koorige lihatäidis taignataskutest välja ning saategi keeta nõutud supi.
Taignataskukesi ärge visake ära, vaid säilitage sügavkülmas, sest iial ei või teada, millal tuleb tellimus klimbisupile!
 
************
 
 
*****
 

**********
 
Nojah!
Kaks kolmandikku kuust juba läbi. Aeg näidata oma juulikuu näputöid ka.
Projektis on selle kuu värv sinine.
 

Lihtsalt ühed sokid.
 
Õige pisut pitsi rätikukese servadesse.
 
 
**********************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar