10.5.19

Mõni päev on toimekam kui teine.

Vahel ongi nii, et ilmataat pöörab külge ja tekib nö kergem hingamine. Seda aega tuleb kohe kasulikult ära kasutada, sest mine tea, kauaks …
Kuna oli tarvis ka muid asjaajamisi "joonde sättida" ning asjatoimetused juhatasid mitmesse kohta, siis "kohtasin" mitmeid kasulikke .. ning ka ilusaid ja häid asju ja inimesi. Mõned neist olid nõus ka minuga kaasa tulema, teistega jällegi sai mõnusalt vestelda ja emmatagi.
 
Poeringilt jäid silma rohelised ümmargused poisikesed oma piklikes rohelistes majakestes:
 
 
Siis, kui kohustuslikud-vajalikud toimingud tehtud, maandusin lõpuks sõbranna juures. Muidugi kohvitasime ja lobisesime maast-ilmast ning tegime ka nn aiaringi nii aias kui ka aia taga. Heh, aia taga seepärast, et tervise turgutamiseks olin kõrvenõgese otsinguil. Ja .. tam-tararaa .. kõrvenõgest mul tõesti õnnestuski leida! Kohast, kuhu niiduk ega vikat ei olnud õnneks veel jõudnud.
 
 
Ja kui aiast peenralt veel karulauku ka napsata lubati, siis ei olnud mul küll vähimatki vastuväidet.
 
 
Aia- ja majaümbruse imetlemine iseenesest on mõnusalt teraapiline, esteetiline nauding ja mõjub väga rahustavalt. Aias on kõiksugu värve: laiguti valget ja paiguti sinist, palju päikesekullalist kollast ja pillavalt punast. Rohkelt eritoonilist rohelist veel selle kõige taustaks. Peale sadu on värvid ilusad kirkalt säravad.
 
 
Kimbuke kauneid lilli tuli minuga kaasa ka:
 
 
Koduteel kohtasin veel sõbrakesi, kellest mõned mu tervise eest hoolt kandma nõustusid:
 
 
No küll oli ikka lilleline ja kasulik päev!
 
Ja isegi kiire-kerge eine sai hoopis põnevama väljanägemise ning maitse:
 
 
*************************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar