9.6.19

Kreisilinn

Kreisilinna Rakvere päevade pidustused koos mitmete tegevustega, Kreisilaada ja kodukohvikutega on igaastane traditsioon ning sel aastal tekitas suurt elevust lisaks veel ka Saunafestival ja mõneti ehk pisut vähemat publikut kohale kutsuv mootorsaagidega puuskulptuuride valmistamine.
Uitasime meiegi mööda linna aeg-ajalt põigates nii laadale, linnaparki, kõrvaltänavatesse kui ka mujale ja nautisime lihtsalt ilusat ilma.
 
 
Vahtraninakesed on juba hakanud langema, pihlakaõied tumenema ja suurem osa sireleid lõpetavad õitsemist.
See ungari sirel aga lõhnas suisa uimastavalt.
 
 
Praegu on õhk lõhnadest magus ja paks.
 







 
Katanialled jätkava linnapargi pardid on nii julged, et kui ma vaid paari sammu kaugusel neist peatusin, tegi üks neist hetkeks silma lahti ja sulges selle sealsamas ning tukkus edasi. Küll on hea, et inimesed neid ei toida ja lasevad lindudel ise omaette toimetada!
 
 
Saeskulptuurid vaatasime ikka ka üle:
 
 
Ja ehkki palava ilmaga on vesi ja marjad-puuviljad ikka kõige parem toit, läheb mõni amps toitu ikka ka nö asja ette.
 
 
Toredat uut nädalat!
 
***************************************************

2 kommentaari:

  1. On ju tore kevad! Ega see palavus just elu kergemaks teinud, aga rõõm näha, et Sinagi oled kaameraga ringi jalutanud. Mõtleme ja näeme suht ühtemoodi :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nüüd need sajupäevad õnneks võtsid natukenegi kuumalainet leebemaks. Ja see, et teineteises sarnaseid jooni või mõttemustreid märkame on tõeliselt hea tunne! Hingesugulus, mis muud!

      Kustuta