15.10.19

Mida mehed tegelikult tahavad?

No-nii, jällegi end kultuurselt haritud.
 
 
MARGUS VAHER, JESPER PARVE ja EERO SPRIIT
 
 
Jajah....
kolm karismaatilist meest, MARGUS VAHER, JESPER PARVE ja EERO SPRIIT, räägivad otse ja ausalt, mida mehed tegelikult tahavad. Läbi huumori ja eluliste näidete avavad nad enda nägemuse meeste väest ja sellest, milles peitub nende meelest sügava naiselikkuse essents. Mis on see, mis muudab naise iga mehe jaoks täiesti vastupandamatuks? Avameelselt lahatakse ka paarisuhte erinevaid aspekte alates arhetüüpidest kuni piinlike seksi ja deitimislugudeni välja.
 
Just nii tutvustati seda etendust … või pigem siiski vestlusõhtut.
Lisaksin, et vestlusõhtu oli mõeldud ikka inimestele, kellel on olemas huumoritaju ja halba ei tee ka analüüsivõime!
 
Tore vestlusõhtu kolme mehega … kolme  arhetüübiga:  tinglikult nimetaksin neid - armastaja, kaitsja ja filosoof.
Õhtu jooksul sai muhedalt muiates ja vahel valjemaltki naerdes leida paralleele oma eluga, tajuda äratundmisrõõmu ja veidi ehk ka  –kurbustki. Läbi erinevate vaatlusprismade avanevate elupiltide põhjal oli võimalik pisut aimu saada, mida siis mehed ikkagi tegelikult tahavad …
Mida me kõik tahame … küll erineval viisil ja …  erinevate prevaleerivate eelistustega ent siiski täiesti üldinimlikult:
Armastada ja olla armastatud, kaitsta ja olla kaitstud, rääkida ja olla kuulatud ning mõistetud!
…………..
 
ps.
*** Arhetüüp ( < ladina keeles archetypum < kreeka keeles arkhetypon: arkhe-´"esimene, algne" + typos "tüüp, mudel") on sarnaste isikute, objektide või kontseptsioonide algkuju, millest nad kõik on tõenäoliselt välja kujunenud, kopeerunud, pärinenud või arenenud.
Kui kellelgi on suurem huvi, võib lugeda lisa raamatust
 
 
****************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar