12.10.20

Maskid ja vastus

 Esmalt siis maskidest.

Ma ei ole hirmtõsine inimene ja seetõttu ei pea patuks nalja viskamist ja vahel meeldivad mulle ka võllanaljad ning must huumor. Seepärast, nähes üht saadet ja sellest kõrva/silma jäänud naljakat seika, ei saanud ma jätta seda jäädvustamata. Pildi kvaliteet on küll kehv, aga loodetavasti siiski piisavalt arusaadav.


Sügis aga rühib aina edasi ja tegevused jäävad aina tubasemaks. No ja kui käsitööga on just nagu on ning raamatute lugemisest aega jääb, siis tuleb ikka tegelda sellega, mis meeldib ja mis kõhtu ka täidab, eks-ju!











Ja vot ... kohalikku tootjat tuleb ka ikka toetada! No tegelikult ei ole ma vist nii õilsate mõtetega - see tähendab, et lihtsalt toetamise pärast ei osta ma küll midagi, kui mul mingit asja iseenesest vaja ei ole. Ja ehkki ma ka mett ju ise tarbida eriti ei või, siis kallite kaaskulgejate elu võib ikka natuke magusamaks muuta ja ...


Tänavuse aasta kohta saab küll täie õigusega öelda, et see on omamoodi eriline. Tuli kevad teisiti ja nõnda ka sügis. Ajakavad ja toimetamised on nihkes ning osaliselt pole ka kuupäevi väga mõtet jälgidagi. Võime vaid rõõmustada, kui tervis korras ja väikesedki kokkusaamised tekitavad elevust ning toovad rõõmu südamesse.
Niisiis olen kannatlikult oodanud kohtumist ühe väikese poisslapsega ja ühe värske koolitüdrukuga.
 


Samuti olen saanud ka oma sünnipäeva nö "pikaks venitada".


Ja sellesse kuuse on juba mahtunud ka üks juubel 


ning võib-olla mahub veel mõni tore sündmus ....

***
Nojah, ja ma lubasin, et selles postituses on vastus eelmises postituses olnud küsimusele.


***

Vahel juhtub, et uni on katkendlik ja ... siis juhtub ka, et vaatan kuud:


Parem on siiski vaadata aknast õue ja õues kõndides ning aeg-ajalt seisatades silmitseda sügise kuldniitidega tikitud säravkirevat kleiti:


Carpe diem!

*************************************************************

1 kommentaar:

  1. Sedakorda sain kohe päris korraliku suutäie muiata (piltmõistatus oli eriti tore). Ja mul tuli selline mõte, et äkist on käsitöösoolikatel kuskil oma maa, kus nad käivad puhkamas, sest minu käsitöösoolikas on ka kadunud. Neil vist seal omavahel nii mõnus olla, et ei kiirusta tagasitulemisega :D

    VastaKustuta