25.1.21

Tipa-tapa kevade poole ...

 Nii on ju kena mõtiskleda, et päevad lähevad tibusammu-haaval pikemaks ja aeg liigub kevade poole. Nõnda on ju ka alateadvus suunatud päikeselisemale kursile ja no usinad aiapidajad juba sorteerivad seemneid ja mõned eriti agarad, või kellel on köetavad kasvumajad, on juba esimesed külvidki ära teinud.

Siiski-siiski, üks armas päkapikk jõudis veel enne jaanuari lõppu mind rõõmustada:


Mu enda tegevused on olnud küll üsna igavad ja üksluised, sest aeda mul pole ja käsitöö tegemisega on ka pisut keerukad lood. Vahel küll loen natuke, aga kuna on olnud sündmusi, milles ma ise kaasa rääkida või mõjutada mitte kuidagi ei saa, siis kipuvad mõtted loetult hälbima ning lugemist ei saa ka nautida. Seega elangi nö päev korraga ja tegelen vaid eluks vajalikuga.

Vanainimesel tuleb siiski vahel tervisemuredega ka tohtrite juures jutul käia. Ja siis pole ka ime, kui saadetakse kõiksugu uuringutele: MRT ja ENMG, EKG ja EHHO, röntgen-läbivaatus, vereuuringud jms.
Sel korral siis suures linnas:



Ja kui juba kord kodust välja mindud, siis piilusin natuke ka poodides ja turul ringi.



Kodus esialgu vaid tavalised toidud...



... aga peab vist nn mugavustsoonist välja tulema ja hakkama katsetama toidutegemise uusi võimalusi.


Lõpetuseks paar ilupilti ka tollest suure linna külastuse päevast. 
Tegelikult oli küll üsna ebameeldiv iga natukese aja tagant teeservas peatuda ja esiklaasilt jäidet maha kraapida, kuna "kojamehed" kippusid ka jäätuma ja neid tuli ometi aidata, et ikka turvaliselt koju jõuda.


***********************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar