24.2.21

Sünnipäevad ja muud päevad.

 Muud päevad on sel aastal olnud sisustatud tohtrite külastamistega ja valulike ning vähemvalulike protseduuridega. Ikka selle nimel ja lootuses, et edaspidi ehk annab aeg pisutki armu ja aeglustab neid protsesse, mis põhjustavad valu ja sandistavad. Viimased külastused olid kirurgi, dermatoloogi ja neurokirurgi juurde...


Ja no loomulikult, kui juba taas pealinna sõidetud, siis ikka Nõmmelt ka läbi käidud ja nii kala- kui ka õunavarusid täiendatud.



Kohalikku, st kodulähedast kaubandusvõrku külastan ikka ka!



Sel aastal olid isegi vastlad meie peres teistsugused. Abikaasa pole kunagi lugu pidanud suurest hulgast saiast pisikese törtsu vahukoorega. Täiesti mittetraditsiooniliselt sõime tänavu hoopis juustukukleid.


Muud toidud on olnud üsna tavalised.





Märkamatult ongi kuu otsa saamas ja tänasel päeval sai meie kallis kodumaa 103 aastaseks.


Isegi Google märkas:

Nojah ... egas midagi, järgmine kuu on märts!


***********************************************************

1 kommentaar:

  1. Juba mõnda aega olen mõelnud siia märki maha jätta, aga nagu näha, olen oma blogiski kehv kirjutaja. Siin on mõnus käia, nagu vaataks tuld naabri aknas - ikka olemas ja tegutsemas :) Kui midagi teinekord küpsetan, jagan vahel tulemust naabritega ka, ja küll on kahju, et oled käeulatusest kaugemal. Kuigi midagi saaks ehk ka postiga saata...
    Kuna ise olen vähene reisija, siis on tore vaadata, kus sa jälle käinud ja mida näinud - eriti praegusel ajal. Soojad tervitused ja tugevat vastupidamist!

    VastaKustuta