20.3.21

Kena.

 Talve aeg hakkab otsa saama, aga eks me tea ju ennegi, et see tujukas aastaaeg armastab tinnat tantsida - ikka nii, et samm ette-samm taha- ja ei või iial teada, millal päriselt kohvri kaenlasse võtab!


Mis siis muud, kui vaatan ikka köögi poole. Rannailmad ju veel kaugel (nagu ma nende järgi joondukski - mis antud, see antud ja peab rahul olema)!




No ja vahel juhtub nii ka, kui on liiga ahneks mindud ja õunu varutud pisut rohkem, kui ära tarbida jõuab:


Mõnikord juhtuvad ka teistsugused lood ... pakuti võimalust ja otsustasime osaleda väikeses eksperimendis kohvidegustaatoritena. Kohv oli päris hea, aga eks harjumused on visad. Esialgu vähemalt jääme ikka oma endisele `väljavalitule` truuks!


Aga selleks, et kohvi maitsenüansse paremini hinnata, tuleb seda nautida .. midagi meeldivat tehes!
Ma veeretasin natuke heegelduspaela ja keerutasin heegelnõela. Taas...


Seejärel aga avanes võimalus minna veidike jälle tervise eest hoolt kandma. Otsus langes kiiresti ja juba me veeresimegi privaatsaunade/basseinide/hoolitsuste kutsel Kuressaarde.


Lahkelt tervitas meid Johann SPA Hotell.


Tõeline mõnu- ja tervisepakett!
Protseduuridevahelisel ajal võtsime ka õhuvanne ehk jalutasime linnas, nautisime lihtsalt kena ilma ja muu hulgas kohtusime ning tutvusime ka Lossi ning arvatavasti ka lähedalasuva Ekesparre Residents Hotelli Kassiga. Armas loomake puges mulle lausa kaenlasse ja vestles aktiivselt. See paneb mind ikka ja alati üllatuma, kui kassid minuga vestlevad ja lähedust otsivad - tegelikult olen ma ju allergik (üsnagi tugevalt ka kasside naharasu/karvade suhtes). Ravimid korralikult manustatud, siis elan need kiindumushetked talutavalt üle ja isegi naudin neid.




Ja näe, Kuressaares ongi märts - märtsikellukesed täies õies!


Kenadel inimestel on isegi pood kena!


Paraku ei kesta naudingud lõpmatuseni ja tuligi autonina taas kodu poole suunata. Vahepeatus/hüvastijätt veel Muhus...



Siinkohal üks pähe tikkunud mõte:


leide oli teisigi ja mõned pääsesid pildile ka:


Ilusat taaskohtumist kena saare ja lahke saarerahvaga jäävad meenutama uustulnukad mu külmiku uksel:


No ja kõigele krooniks - koju jõudes ootas meid postkastis imetore ümbrik, milles nõnda soojad soovid, et tundsime.... kõik ongi tõepoolest hea ja mõnus!


************************************************







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar