14.6.22

Kaks nädalat lipsti läbi.

 Juunikuust ongi kaks nädalat lipsti läinud ja tegelikult ei olegi justkui mitte midagi teinud ega kusagil käinud/midagi näinud...
Aga toitunud oleme küll.










Ja Rakveres olid jällegi linnapäevad. Inimesed olid rõõmsad ja justkui ärganud sellest pikaajalisest riiklikust terrorist, millega sunniti meid nö nelja seina vahele ja läbi hingamist raskendava kuid mitte millegi eest kaitsva tehismaterjalist näomaski hingama.
Ega tegelikult ei saa ka kõige paadunum "pohhuist" väita, et praegune rahutu aeg teda üldse ei puuduta. Näib, et tõepoolest on võimendunud kõik haigused, mis varasematel aegadel olid lihtsalt hingamisteede katarr või pisut toore puuvilja söömisest saadud kerge kõhulahtisus. Kas on nende nn karantiiniaastate jooksul inimeste tervis tõepoolest väga palju nõrgenenud (mis ei ole ka sugugi üllatav), või on teistest piirkondadest tulijad ja meie omad lõunamaades puhkajad järjest enam kaasa toonud uusi haigusi... Ilmselt on mõlemad variandid tõesed. Loodan siiski, et ei hakata jällegi kedagi sundima nn eksperimentaal"vaktsiine" süstima ning riiklikku hirmutamis- ja trahvide- vms poliitikat rakendama!





No tegelikult olen küll korraks sõbranna juures juttu puhumas käinud ja üksiti Tema aeda pisut "rüüstanud". No ei-ei, mitte salaja vaid ikka perenaise enda kaasabil.
Kuna Tema aiake on mäekallakul ja karulauk jäi pikalt lumevangi, oli osa saagist hilisem. Nõnda siis tulingi koju parajalt mõnusa karulauguportsuga. Lisaks veel kaks väga pikka ning jämedat ja väga mahlast rabarberivart ning kena kimp tulpe.


Kui aga looduses, või ka vähemalt autoteedest eemal liikudes jäävad silma mingid taimed, mis sobivad kas salatisse või on raviomadustega ja sobivad teeks, no siis ei saa korilase hing ennem rahu, kui kasvõi natukenegi on "talvevarusid" soetatud.


Vahel tuleb ka koduses interjööris teha muudatusi ja  ... no enne kuivseade maise teekonna lõpufaasi jõudmist tegin veel paar mälestuspilti.


Nii jah, pool kuud on selja taga ja mulle isiklikult tundub, et ...


Toredat saabuvat jaanipäeva ja kaunist algavat suve!


**************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar