30.4.23

Jürikuu lõpetuseks.

 Eelmisest korrast jäi veel kekkamata....


Aga nüüd on juba kevadised kaubad liikumas ja  no ei suuda ükski vägi keelata mul ise oma maitse järgi kiirkorras kurke hapendada/marineerida/konserveerida.



Ja pealegi ... nõnda hea on neid salatitesse lisada - ikkagi oma tahtmise ja maitse-eelistuse järgi valmistatud kurgid ju!




Aprillis käis kallis sõbranna külas:


Ja päris kuu lõpust veel ...


Mõned pildid ka Tartus käigust.






Noh, ja kui juba korra kodust kaugemale minek, siis ega saanud ju ainult ühe ürituse või ühe paigaga piirduda. Vaatasime veelgi Tartus ringi.
Lõunakeskuses käisime poes ja ka turul.




Kasutasime ka võimalust külastada kohta, kuhu polnud varem veel sattunud....




Selles kuus oli ka mitmeid huvitavaid tähtpäevi.







Tundub, et olen hakanud torisema. Ei tea, kas tuleneb see vanusest, tervise probleemidest või poliitilistest tõmbetuultest ja üldisest väsimusest, aga miskipärast olen tabanud end pisut sagedamini mõtisklemas ning nukralt nentimas, et on asju, mille peale varem ehk muigasin, kuid nüüd juba kurvastan. Teisalt muidugi ongi võrreldes minu jaoks nostalgilise noorusajaga palju rohkem avalikku suhtlust ja arvamuste avaldamist. Uued trendid ja kombed .... njah, ju on mul ikka vanadus kallal, et nina end kirtsu veab ja keel sügelema kipub.



Käsitööd pole ma tervislikel põhjustel juba päris kaua teinud ja ega nüüdki veel hästi ei õnnestu. Tegin siiski paar pisikest proovipäeva.


Üldiselt aga molutan niisama.
Ühel päeval märkasin, et kase otsas, kus tavaliselt varesed oma koosolekuid peavad, poseeris uhkelt hoopis harakas. Vist vaatas kõrgelt positsioonilt alla ja valis omale pesapuud.


Aknalaual on meil ...


.... õuel on ...


...


.. ja linnaruumist leiab ka ilu ...


Aga ööd on meil siin ..... nagu ööd ikka:


************************************************************

2 kommentaari:

  1. Vastused
    1. taldrikust tahtsin kirjutada aga ei saanud ... mul tuli sama mõte et miks ja millega on nad selle taldriku ära määrinud .. kas see on tõesti nüüd see mood

      Kustuta