18.4.23

Tillukesed tegemised ja pisikene lõõgastus.

 Kuna ma nüüd kollaažpilte enam teha ei saa, st programm lõpetaski minuga koostöö, siis üritangi vähema jutu ja piltidega postitusi teha.

Kõõgis olen nüüd natuke laiselnud. St olen teinud pisut rohkem toitu korraga, et jätkuks ikka mitmeks päevaks. Lisaks olen natuke ka lihtsama vastupanu teed läinud ja lihtsalt võileiba, -saia söönud. Küllap varsti jälle viitsin natuke rohkem keeta-küpsetada.




Kuna TourEstilt saime soodsa pakkumise Mäetaguse SPAga tutvumiseks, siis nüüd realiseerisime selle pisikese puhkuse võimaluse. Ms see on Eestis ainulaadne SPA, kus on sisse viidud perioodid, mil vanainimesed saavad rahus puhata-lebotada ilma et peaks kartma laste poolt jalust-maha jooksmist.









Tagasi kodus... näksisin televiisorist järjekordset tarkade inimeste teadmiste proovilepaneku saadet vaadates kartulikrõpse ning.... ohhoooo... 


.... ja ise veel nii lõbusa näoga!

Ilmad on nüüd ometi ka täiesti kevade moodi ja eks mõttedki kipuvad kevadiseks.



Lõpetuseks üks kena lill ka!


****************************************************


1 kommentaar:

  1. oeh , hapukapsad , minu lemmikud. ja kas tead mina söön ka sibularõngad ja porgandid esimesena sealt purgist kuhu olen teinud marineeritud praetud räimi .. meil on räimekilo 14 eurot ega enam nii suurt kogust ei osta nagu vanasti et kilo praadimiseks ja kilo marineerimiseks ja siis pikka aega tarbida hea. Nüüd paarsada grammi , üks pannitäis ja valmis .. nii head on praetud räimed ..

    VastaKustuta