13.5.17

Ühe päeva tegemised.

Päevad on erinevad ja erinevatel päevadel on ka energiat ja teotahet täiesti erineval hulgal.
Hommik algas hommikueinega ..
 
 
.. ja jätkus linnuvaatlusega.
 
 
No on ju ilus lind! Eriti siis, kui suled küütlevad kenasti päikese käes.
 
Ja siis vedasin oma mõtteniiti edasi ning jõudsin tõdemusele, et kui ma ise apteeki ei lähe, siis ... ühesõnaga - vaja oli end toast välja vedada ja ise ikka ravimite järele minna.
 
Ja siis helises telefon, ning .....
 
 
Lisaks karulaugule saab rõdult peagi ka sibulat ja ehk muudki.
 
 
Nojah, muidugi on sõbrannatamine mõnus ja aeg kaob märkamatult. Eriti, kui jutustamise ja elu üle arutlemise kõrvale veel maitsvat kohvi või teed pakutakse. Täna palusin teed ja ... see oli väga hea tee ja maitses .. nagu lapsepõlv! Ma ei ole igasuguste marjateede ega mingite gurmeeteede austaja. Naudin kõige tavalisemat tseiloni või ka nt gruusia teed. Taimeteedest nn kodumaiseid ja oma käega korjatud taimedest (pärnaõied, kõrvenõges, humal, nurmenukk, vaarikavarred jms) teesid ning kergelt hapuka nüansiga hibiskiteed.
Ja nüüd ....
 
 
 
Hakkasin internetist otsima, aga Eestis on selle teega pisut raskusi.
Puna-valge kohver on ka tore (ja seal karbil on lausa kirjas, et on täiesti tseiloni tee)!
Mmmm....hh..
 
Aga nagu öeldud, kui jutt on huvitav ja seltskond meeldiv, kaob aeg märkamatult. Siis ühtäkki vaatad kella ja saab selgeks, et täna mingit toekamat toitu enam teha ei jõuagi.
Kähku koju ja sõber külmik appi kutsuda!
 
Vahel ma mõtlen, et mõni kord tasub natuke pingutada ka, et ülejäänud ajal jälle laisk olla.
Kui juhtub, et on tuju ja on hakkliha, siis võib ju nt frikadelle nö varuks teha ja sügavkülmutatuna säilitada, et "hädavajadusel" laisa perenaise suppi või frikadellikastet valmistada.
 Külmutan lihapallikesed ühekordse kihina ja külmunud frikadellid paigutan sügavkülmikusse parajate portsjonitena.
 
 
****************************
Homme jälle teised tegemised.
 
************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar