28.2.19

Öökuninganna Tamsalus.

Ja ongi Tamsalu kultuurimaja saal ka nö "üle vaadatud". Saalist küll pilti ei teinud, sest rahvas oli juba sisenenud ja … no ei pidanud võimalikuks kõigilt küsima hakata, kas tohin fotojäädvustust teha. Fuajeest aga sain küll paar kiiret klõpsu telefoni fotosilmaga teha.
 
 
 
Kena, rahulik, armas ja kultuurne!
 
Põhjuse Tamsallu minna andis aga Öökuninganna.
Tragikomöödia, mille üldiseks kokkuvõtteks on kirjutatud:

Üksildase ja unustatud endise kuulsa ooperilauljanna hooldajaks saabub salapäraste kavatsustega noormees. Algab psühholoogiliselt peen pingestatud mäng – kes keda. Tegemist on kriminaalsete sugemetega tragikomöödiaga, kus hargneb põnev ja dramaatiline sündmustik, mis on kantud kahe väga erineva inimese tahtest saavutada teise üle mõjuvõim, ja seda omakasu eesmärgil. Aegamööda avanevad meie ees mõlema tegelase saatused ja saladused. See on ühtaegu põnev, humoorikas ja traagiline lugu, mis on kantud mõttest, et kui kohtud kord elus väga tugeva isiksusega, siis ta kindlasti muudab sinu olemust ja eesmärke.

 
Seda silmade sära, mis Helgi Sallo silmis helgib, ei ole võimalik küll kunstlikult tekitada! Imeline! Imetleme seda iga kord, kui nö "teed ristuvad" ja avaneb taas võimalus annet ja mängulusti nautida.
Läbi tuisu Tamsallu ootusärevana ja lumise teega ning väga rahulolevana koju tagasi sõites saan vaid tõdeda, et … ei vana arm ei roosteta … ja kuni on veel näitlejaid, kes suudavad sõna elama panna (mitte ei röögi ega püherda laval), jään ikka sõnateatrile truuks.
 
************************************** 
 Ps.
 
Helgi Sallo:
 
 
Täna on meil JUUBEL!!! 🎂
“Öökuninganna” 50. etendus!
Aitäh kallis publik!
Vana Baskini Teater on koos kasutajate Helgi Salloga kohas nimega Tamsalu Kultuurimaja.
 ********************************************
 

2 kommentaari:

  1. appi kas see inimene keskel on tõesti Helgi Sallo , täiesti uskumatu kaalulangus .. köik labva nimel? Või on haigus? Täitsa nagu lapsekene .. ilus armas inimene …

    VastaKustuta
  2. Tegelikult … minu mäletamist mööda ei ole Helgi Sallo kunagi suur või nö lopsakas olnud ja ma ei oska küll väga suurt kaalulangust näha. Kui, siis ehk veidi … Aga tal istuvad kõrval kenad noored mehed, kel tublisti kasvu ka - nõnda siis tundubki H.S. visuaalselt veel väikesem, kui Ta tegelikult on :) Ja Sinu määratlus: ilus armas inimene, on kohe täpselt õige!

    VastaKustuta