16.2.19

Veebruari keskpaiga ilu ja rõõmud

Veebruari keskpaik - päris talv, aga samas on mõnel päeval kevadet õhus tunda. Järgmisel päeval aga jällegi täiesti lumesajune või ka sajuta talv. Ilmad on siin meie kliimas üsna heitlikud, aga see ju ongi meie kodumaine kliima ja peame vaid oskama nautida iga väikestki helget momenti, mis päikesekiirena me päeva valgust ja rõõmu toob!
 
 
 
No jah, muidugi … oli ju sõbrapäev.
Mis siis sellest, et suur osa tänapäeva import-tähtpäevi tähistavatest inimestest ei tee suurt vahet sõprusel ja armastusel ning õhkavad suisa inglise keeles  "Be my valentine!" ja kirjutavad kaardikestele "I love You".
Mina hindan ja hoian oma sõpru oma hinges ja meeltes aastaringselt ning ikka sõbrapäeval ka!
 
 
Mis siis on üldse sõprus?
*
Sõprus inimeste vaheline isiklik suhe, millele on iseloomulikud vastastikune sümpaatia ja hoolimine ning suhte väärtustamine.
*
Sõprus võib esineda nii sama soo esindajate kui ka vastassugupoolte vahel. Sõpruse korral, kui sõprussuhe ei põhine partnerite romantilisel armastusel, puudub valdavalt igasugune seksuaalne alatoon.
*
See ei ole niivõrd sõbra abi, mis meid aitab, kui alaline teadmine, et nad meid aitavad. /Epikuros/
*
Õnnetu on inimene, kellel pole sõpru. Temast õnnetum on vaid see, kellel on halvad sõbrad!
 *
 
Mõned sõbrad said tänuks sõpruse eest ..
 
 
 
***
 
Vahel juhtuvad ka sellised lood ja juhtumised, mis võtavad sõnatuks ning samas lasevad südamel rõõmutseda ja päikesekiirtel silmis tantsida.
 
 
********************************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar