15.12.13

Tasapisi-pisitasa päkapikud toimetavad ...


Juba on kolmas advent ja päkapikud toimetavad üha agaramalt. Et kõigi heade inimesteni jõuda, tuleb neil lausa puhkepäevadeta askeldada.
 
 
Kui on vaja teha kellelegi kingitust või ehk lihtsalt “ära märkida”, et oleme inimest meeles pidanud, siis sageli oleme kimbatuses. Kui mõni asi meeldib mulle, ei pruugi see saajal kohe üldse silmisse sära tuua. Ja mida pikem elu on kingisaajal elatud, seda raskem on teda millegagi üllatada.
Küll on hea, et ....
 
Remo Savisaar on fotograaf. Ta on Fotograaf ja tõeline fotokunstnik selle sõna parimas tähenduses!


Tänu Remo Savisaare imelistele fotodele ja geniaasele ideele need fotod jõulukuulidesse paigutada sai üks päkapikk ülesandeks pakkida “eriti õrn pakike”. Punakuueke sai ülesandega väga hästi hakkama. Teisel päkapikul õnnestus pakkida “lihtsalt õrn pakike”.
 
 
*****************
 


Täna hommikul kohtasin veel üht punakuuekest, kes oli kangesti hädas, sest … no tõepoolest, see kotike, mis tal oli tarvis kohale toimetada, oli punakuue enda kasvu silmas pidades ilmselgelt liiga suur ja raske. Kuna meie tee kulges just vajalikus suunas, siis loomulikult aitasime päkapikku tema toimetuste juures.
 
 
Pisikesed rõõmud selles kotis:

 
Ja veel mõned pühade-eelsed nokitsemised:


 




 
 
 
Nüüd ongi ilmselt suurem osa nokitsemistest avalikustatud. Paraku ei ole mul kuigi palju uusi ideid ja väga palju on mu tegemistes nö kordusi. Tõsi kahte päris ühtmoodi eset ei suuda mina küll valmis teha, aga šokolaad jääb ikka šokolaadiks ja seep seebiks isegi siis, kui kuju muutub.
*
Rahu ja rõõmsat ootust ning lahkeid punakuubesid teiegi kodudesse!
 
**********************************
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar