11.3.13

Kuninglikud ruumid kauniks ja mõnus teatriõhtu.

Taas vana lugu, et `ei-ei, mina ei hakka midagi vusserdama...` ja lõpuks selgub, et hakkan ikka küll ...
Kuna vihje oli õhus, et üks kuninglik kamber vajaks pisikest lisandit, siis otsisin oma lõngad ja heegelnõela väljs ning ühinesin IT-s käivitatud projektiga :

 
No on ju ilusad bannerid ! Ei saa ühestki loobuda ja nii lisangi siia need kõik.
Aga selleks, et pälvida ka märgikest lõpetatud töö puhul :  , lisan pildi sellest väikesest kuningliku kambri lisandist :
 


Käisime abikaasaga teatris ning rõõmustav oli näha, et külastajad on hakanud rohkem tähelepanu pöörama endigi riietusele. Ausalt, ma ei näinud ühtki silmariivavat riietust külastajate seas. Vaid üks noor paarike oli saali kaasa võtnud `ampsud` ja joogi.  On tõeliset hea tunne, kui näed, et teater kui asutus taas ausse tõuseb ja loodan siiralt, et seda nn kägar- või kobarkinode läbustavat etenduse ajal söömise ja joomise kommet teatrisaalidesse ei impordita.
Etendus oli oodatavalt ja oodatult väga hea. Lõpmatult imetlen ma väga head näitlejatööd. Loomulikult olen võlutud Helgi Sallo ja Raivo Trassi säravast koosmängust ning täiesti siiralt nautisin ka Raivo Metsa ja Veljo Reiniku näitlemist. Super ! Kui neli näitlejat suudavad mängida nii sisukalt, et etenduse lõppedes vaid nelja näitlejat laval kummardamas näed ja tabad end mõtlemas .... "miks teised näitlejad aplausi vastu võtma ei tulnud ?" ... saad äkitsi aru, et oled tõeliselt head kunsti nautinud !


 
*********************************
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar