30.4.14

Nataly kingitus.


Väga-väga armas!
Kahjuks olen ma nii rumal, et ei oska kasutada bloggeri kõiki võimalusi ja seetõttu ei saa seda kaunist kaarti ka oma blogisse nähtavale kohale asetada ... et iga kord blogi avamisel seda näeksin ja nautida saaksin. Jätan selle siiski omale arvuti ekraanile imetlemiseks.
Aitäh, armas sõber!
 
*************************************

3 kommentaari:

  1. Armas kingitus.
    Ma aitaks sind hea meelega, pildi saaks panna paremasse tulpa sinu blogis. Minu blogger räägib minuga vene keeles ( said kunagi sellised seaded valitud, igal juhul mulle kergem kui inglise keeles ;) ) Siis ei oska sind võib-olla nii täpselt juhendada. proovida ju võib. :)
    Salvesta pilt oma arvutisse. Mine blogis seadetesse ja vali Disain ( seal selline kolme kastikeseda akent meenutav ikoon) Nüüd vali paremas tulbas esimene kastike, mul kirjas lisada vizet. :D avaneb uus aken. Sealt vali lisada pilt( sellel on sinine majade ja kuuga ikoon) avaneb veel üks aken. Nüüd on sul võimalik oma arvutist sinna pilt tõmmata. Võid ka pealkirja valida, nt kingitus. Nii pärast kergem seadetest seda kasti eristada ja sisu muuta. Nii pilt , olemas, salvesta. Kõik aknad peale sinu blogi disaini akna kadusid. Nüüd, kui sulle ei meeldi et pilt jääb blogis kõige esmeseks paremas tulbas, lihtsalt lohista see sinna kus rohkem sobib. Salvesta ja vaata blogi. Jutt on pikk, aga tegelikult ei ole see nii keeruline. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh-aitäh-aitäh armas Diana! Sa õpetasid nii hästi ja asjalikult, et saingi hakkama! Hämmastav - üldjuhul olen ma vähemalt enda arvates üsna konservatiivne ja mitte väga taibukas, aga kui ikka selgelt kirjas ja nö "rajalt kõrvale ei astu", siis mõningase pusimise järel ... ilmuski see pildike mu blogisse.
      Küll on hea, kui on tarku ja lahkeid sõpru!
      (ms. minu blogi "räägib" minuga enamasti eesti keeles, aga mõnes osas on ta täiesti umb-ingliskeelne)
      Ilusat suve ootust ja sooja päikest Su päevadesse!

      Kustuta
    2. Tubli! :) Päikest ka sulle.

      Kustuta