17.6.14

Automaatjootjad.

Elus juhtub ikka, et pere lillekastjal tuleb mingiks ajaks kodust eemale minna ja kuna varsti see ka juhtub, siis ... no ma ei taha oma toataimi traumeerida ja janu kannatama jätta. Sestap siis tuhnisin natuke internetis ja leidsin üles poe, kus minu abilisi müüakse. Ja müüdigi. Lausa kahesuguseid. Ühed joodavad taimi kenasti vooliku abil ja teised joodavad kohe nö otse pudelist.
Esialgu olin küll pisut skeptiline, sest olin lugenud ka kasutajate vastukajasid ja kommentaare, aga otsustasin siiski proovida.
Niisiis toimetasin nii, nagu kasutusõpetus käskis. Kõigepealt eemaldasin korgid, asetasin terrakota-koonused veeanumasse ja lasksin neil siis öö jooksu end nö "täis imeda". Seejärel panin koonused vett täis ja korgid peale, korgi küljest voolikuke veeanumasse ja koonus ise lillepotti. Voolikuta koonused aga pudeitele korkideks ja koonused ikka lillepotti.
Ja siis jäin ärevalt ootama. Õhtuks oligi näha, et toimib küll ja lillekastja võib süümepiinadeta veidikeseks eemalduda. Hoolega peab siiski enne minekut ja peale tulekut jälgima, et jooginõud oleksid täidetud.
 
 
Aitäh nende abiliste väljamõtlejale ja teokstegijaile!
 
*********************

3 kommentaari:

  1. Huvitav leid! Peaks ka uurima enne puhkust.

    VastaKustuta
  2. Mina panin vannituppa vanni kõik lilled ja natuke vett , pimedas lilled ei joo palju ja kui tagasi tulin, õitsesid nagu hullud , olime ära kolm nädalat ja lilled muutusid pimedas jube ilusaks. Mis selline joodik maksab mis sa ostsid ...?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ostsin küll teisest kohast, aga hinnad on enam-vähem samad.
      http://www.rodoaed.ee/tooted/kasvuhoone-lisavarustus/kastmissusteemid-aedniku-tarvikud/lihtne-taimede-kastmine-keraamilise-anduri-ja-voolikuga-3tk/
      Mmm... mul ei ole vanni ... ja äkitsi keegi tahab sel ajal pesuruumi kasutada, kui mina ära olen .. :)

      Kustuta