28.11.15

Aated ja elu kurb tegelikkus.

Need, kes mind tunnevad, teavad niigi ja loodan, et ka "juhuslikule möödujale" pole midagi üllatavat selles, millised on minu tunded ja mõtted, kui teemaks on Eesti elu ja poliitiline olukord. Võib-olla ei käi mu mõtted alati kõige sirgemaid teid pidi, kuid kindel on see, et soovin meie kodumaa, ainukese paiga, mida me väike rahvakild saab omaks pidada, säilimist kaitstuna ja hoituna kõikvõimalikust füüsilisest ja vaimsest agressioonist. Jah, olen oma vaadetelt ja hingelaadilt alalhoidev e konservatiivne!
 
 Täna toimus Rakveres kõnekoosolek, kus teemadeks nii meie riigi praegune immigratsioonipoliitika (illegaalne immigratsioon) kui ka sellest tulenevad probleemid ühiskonnas. Selgust sel maastikul aitas luua ja kujundada EKRE.
Samavõrd tähtis oli ka tõrvikurongkäik Vabadussamba juurde, pärja asetamine ning sõnavõtud, mis kutsusid üles mäletama ja austama nende inimeste mälestust, kes tõid meile kord vabaduse.
Ja uskugem, ka praegu on neid inimesi, kes ei kõhkleks, kui on tarvis taas kaitsta vabadust. Ka relvaga käes. Loodan isiklikult siiski, et seda ei ole tarvis. Kaine mõistus ja talupojatarkus ei tohiks ju ometi veel kadunud olla!
 
Täna on see kuupäev, mil algas Eesti Vabadussõda.
 
Vabadussõda oli Eesti iseseisvuse kaitseks ja kindlustamiseks 1918. aasta 28. novembrist 1920 aasta 3. jaanuarini Nõukogude Venemaaga ning 1919. aasta juunis ja juulis Landeswehri vastu peetud sõda.
Nüüd aga mõned pildid:
 
 
 




*******
Ja veel üks lisapilt .... kes teab, see teab, ülejäänud imetlevad lihtsalt väga kena disainiga ja armsalt tagasihoidliku logoga pastapliiatseid.
 
 
************
Ja homme on esimene advent.
 
 
*************************************

1 kommentaar:

  1. Ei osanud küll kujutada ette et elu muutub nii poliitiliseks ja vägivaldseks. Ikka tundus, et kusagil kaugel -väga kaugel on sõda ja vaenlane meie juurde teed enam ei leia ... oeh .. iga päev telekast muud ei enam ei kuulegi kui halbu uudiseid ja nüüd enne j¨åoule ei tahaks üldse selle peale mõelda , tahaks oma kodukest kaunistada ja küpsetada ja pakikesi pakkida ... Annaks jumal, et meie "liivakasti" keegi paha inime ei tuleks lõhkuma . ja et lapselapsed ikka ära mahuvad meie planeedile .. Ilusat detsembrikuud soovin Sulle armas inimene, kes sa valutad südant . Kes sa hoolid ja armasatad . ♥♥♥

    VastaKustuta