15.5.18

Tartus.

Täna on taas päikeseline päev. Termomeetrit ei julge vaadatagi ... palav on!
Paraku on Eesti viimaste aastate suved teinud ettevaatlikuks ja  ilmataat juba lubabki meile vett ja vilet ning elektrilahendusi. Sestap tuleb suve kasutada ka siis, kui kalendri järgi on alles kevad!
Täna siis kultuuriprogramm - ERM.
Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi ja meie oleme (vanuses 50+) ikka tõelised "lubjakad", keda häirib liigne digiteeritus ja pidevalt saatev jutumula. Kahju, aga me oleme üsnagi pettunud nii selle ekspositsioonide paigutuse kui ka üldise vaadeldavuse üle. Ruumid on hämarad ja selgitavad kirjad on väikesed ning suures osas mitteloetavad, kuna klaaspinnad, millele tekstid kantud, näitavad nii seda, mis klaasi taga kui ka külastaja peegeldust. Äärmiselt häiriv!
Ainuke, mis rahuldust pakkus oli rahvariiete kollektsioon!
 

Siiski - oma silm on kuningas ja igaühel on võimalus enda arvamus kujundada!
 
 
Aga sealsamas kõrval .... seal on üks isemoodi maja!
Muidu maja nagu maja ikka, aga vot liikumisega seal majas on natuke kentsakad lood - ikka kisub natuke viltu ja koguni jalad ülespidi!
Jõudsin lõpuks elutuppa, aga seal ei põlenud laelamp. Hõikasin siis Raivo endale appi. Alguses oli ta natuke häiritud, et kutsusin ta eemale voodis tiritamme kasvatamiselt, aga tuli siiski. Keeras pirni kenasti pesasse, sättis lilledki vaasis korda ja korjas mängukaardid laual koomale. Ja siis .... heitis taas jalad taeva poole ning sõitis mänguautoga hoopis kööki ....
 
 
Kes aga teada tahab, mida köögis külmkapist ja poekotist leida võib, peab ise kohale sõitma ja järele vaatama.
Kui küllalt lustitud, oli kena istuda ja jalga puhata ka tagurpidi pingil ja imetleda meeneid:
 
 
Ja sirelid õitsevad ka ...
 
 
... ning kevadöös on kauneid helisid:
 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
 
 


 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar