30.6.18

Väikesed rõõmud.

Väikesedki rõõmud võivad päeva ilusaks teha.
Tänane päev oli just üks niisugune, mis tõi endaga kaasa mitu väikest, kuid olulist rõõmuhetke: Läksin poodi otsima silikoonäärega stepse (vanasti nimetati neid kapukateks või siis sukapöidadeks) ja saingi. Seejärel soovisin oma telefonile kaitsvaid kaasi, mis "ei plingiks" ja ena imet - leidsingi (kolmandast poest, kus kaubavalikut piilusin). Reedel õnnestus leida kaubandusest minu vajadustele sobilikud päikeseprillid ja täna ka prillitoos.
 
 
 
Pärale jõudis ka pakike uue trikooga. No ei ole minu ümarvormidega kuigi lihtne leida ujumisriideid, kuid sel korral läks õnneks ja see trikoo on ilma kohendamata kohe sobiv.
 
 
 
Kõige selle hea ja ilusa peale tuli kohvi joomise tuju ja siingi ei saa märkimata jätta, et …..
 
 
Ilusaid hetki ka teie päevadesse!
 
***********************************************

4 kommentaari:

  1. oehhh kui ilus trikoo , küll on hea et on sellised nüüd müügis , seelikuosaga et ei pea oma kintse näitama mis vanainimesel ei ole sugugi nii ilusad ja eriti veel kui oled paksem kui teised … Ma olen ainult tänu sellisele trikoole ujumas käima hakanud , enne oli kohe nii häbi et … Ja päikeseprillitoos on nii hea idee , mul muidu kõik kotis laiali ja kogu aeg kardan et lähevad katki aga tyhjad toosid seisavad riiulis … vat nüüd kohe sain hea idee ja panen p.prillid ka toosi . Kus kandist sa tellisid trikoo . mina olen Ellosest ja Klingelist tellinud … Cellbesis ka on suuremaid

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Selle trikoo tellisin Cellbes´ist. Eestis nood teised (Ellos ja Klingel) kataloogikaubamajad ei tegutse ning teise riigiga rahaliste tehingute tegemine on minu jaoks probleem. Iseasi, kui keegi lähedane vahendaks, aga … ehk ongi parem, et ei oska mujalt tellida - ei osta end kohemaid "vaeseks!" :)

      Kustuta
  2. Oeh ja unustasin mainida et prillidega pilt on väga kena sulle väga sobivad …

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Tegelikult Sa ju tead, et ma ei armasta objektiive ja nemad üldjuhul ei armasta mind ka! See oli üks erandjuhus, et prillid ikka näidatud saaksid :)

      Kustuta