17.10.18

Pisike njäputüe.

Mõni inimene pelgab arsti juurde minekut.
Eriti peljatakse hambaarsti külastamist. Mul on "paks nahk" ja arsti ma küll ei karda, kuid võimalusel palun säästa mind tuimasti süstimisest. Ei-ei, ma ei karda ka süstimist, vaid süstelahuse nn ballastainete võimalikku allergeenide sisaldust. Kahjuks on väga ebameeldivaid kogemusi.
Aga igast päevast (ka sellest, kui arsti külastamine on hädavajalik) võib leida ometi midagi, mis väikese muige näole meelitab.
 
 
Õues on päikeselisel oktoobripäeval leida kogu värvipaleti jagu värve.
 
 
Võtsin nõuks ka natuke värvidega mängida.
Pole ma küll kihnlane, aga … oma põlvnemise loost innustust saades proovisin siiski, kas saaksin ehk oma käekestega midagi ligilähedaseltki kihnulikku valmis susserdada.
 
 
 
 
 
*******************************************

4 kommentaari:

  1. jaa , mina tööd ei karda ja palka ei põlga nagu ütles üks mees … Mina kardan hambaarsti brrrrrrr ainuke mis mind maha rahustab ja tuimestav süst siis tehku mus suus mis tahavad pangu või saumikser sinna pöörlema … siis ei karda midagi aga juba enne kui uksest sisse lähen ja suu avan peavad tegema selle tuimestava süsti heheheh ..
    Mina ei viitsi selliseid nikerdusi teha või õieti öeldes ei oska heegeldada. koon ja õmblen küll aga mitte heegeldada palun … aga su kihnu asjad on ikka toredad

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tuimaks tehtuna olen jäänud hambaarsti toolis magama ja siis oli arst päris hädas - ei oska ju suu laiali magada!
      Aga vot selle "ei oskaga" on niisugune lugu, et kuni pole proovinud, ei teagi ju, kas päriselt ka ei oska, või … äkki ikka oskad ja kui veel proovid, avaldub anne ning hakkab lausa meeldima! Proovi, sõbrake!

      Kustuta