19.1.19

Suusatavad.

Nojah, vabanduseks kõlbab ju seegi, et ma ei taha oma nokitsemistega ronida sinna, kus nokitsemisest niikuinii midagi välja ei tule. Ei oska mina teha käsitööd ja samal ajal televiisorit vaadata.  
Üks väike mõtteke selles käsitöö-tugitooli suunas küll juba liigub, aga nüüd on vaja sellele kondikavale ikka "liha ka peale kasvatada". Eks näis!
 
Seniks aga susserdan aeg-ajalt veidi köögipoolel. Õunakoogi ja herkulopudru, kartuli ja hakklihakastme, võileibade ning muu triviaalsega ei hakka teid "üllatama" ja samas … lisan siia ikkagi kaks täiesti tavalist toitu:
 
 
 
Niisiis, toit, mis hoiab elus ning selle juurde ka silmailu:
 
 
Aga suusatamine on põnev ja ilus! Kunagi ammu meeldis mullegi sellega tegeleda ja sai isegi 42 km-sel Aegviidu maratonil käidud, aga elu ja tervis on teinud oma korrektiivid. Siiski on võistlusi vaadata ikka huvitav ning headele sportlastele kaasa elada või vahel ka kaasa tunda on mulle küll täiesti omane. 
Ja veel … kui keegi teist ka spordiülekandeid vaatab/kuulab, on kindlasti ka märganud, et meil oleks justkui taas kommenteerimas Toomas Uba. tegelikult on küll kommentaatoriks Margus Uba, kuid see hääl ….. justkui Déjà-vu! Sama tämbriga hääl, sama lauseehitus ja sõnarõhud, sama rahulik ja kaalutletud kõnemaneer … ja ka välimuselt oma isaga sarnane …. väga meeldiv kommentaator!

 
************************************


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar