1.7.19

Kaks päevakest eelmisest kuust

Eelmise kuu lõpus sõime ka natuke.
Kui kilud puhastatud, siis ikka naudime ka, eks-ju!
 
 
Aga kui eriti ei viitsi söögitegemisega jantida ja süüagi eriti ei viitsi, siis saab üsna lihtsa vaevaga .. st külmiku ust paotades ja sealt vajalikku õngitsedes ning kohvimasinaga heades suhetes olles .. ikkagi kena ampsuga näljatunde ära petta.
 
 
Mõnikord võib ju õige natuke rohkem ka end liigutada ja siis saab koguni praadi ja magustoitu:
 
 
 
Juunikuu kippus otsa saama ja kuna mõte oli ammugi olnud ning vajadus ka, siis otsustasime ühe lühikese reisikese ära teha.
Tädi kirjutas, et oli olnud operatsioonil ja rehabilitatsiooni-ravil ning on nüüd väga lootusrikas edasise suhtes. See tegi mu meele väga rõõmsaks ja kuna niikuinii vähemalt kordki aastas tahan ikka päriselt ja füüsiliselt kallistada, siis …. jah, paraku Tema autoga ega bussiga nii pikka teekonda (Riiast Rakveresse) ette ei võta .. eluks tarvilik kaasa ja teele …..
Ööbimiseks valisime Riia lähistel asuva hotelli Baltvilla. Mõnus, vaikne, rahulik, igati hea valik!
 
 
 
Kuna operatsioonist oli alles paar kuud möödas, siis pikemale jalutuskäigule me sel korral ei läinud, aga mõne aja pärast ehk juba võiks ka selle peale mõelda. Igatahes oleks imeline, sest alati on huvitav ja hea kuulata, kui kõneleb tark inimene ja Ēvi on imelise (mitte vaid oma eriala, vaid väga laialdase)  teadmiste pagasiga ning selge mäluga!
Jään jälle igatsema järgmist kohtumist!
 
Siguldas oleme varemgi käinud, aga nt eelmisel korral ei pääsenudki köisvagonetiga sõitma. Sel korral õnnestus ja emotsioon oli vägagi meeldiv. Lisandunud on ka uus atraktsioon - "vabalend ilma vagonetita"...
 
 
 
 
Atraktsioonidel osaletud ja jalad uuesti kindlalt vastu maad, tekkis tunne, et tahaks üht kohvipausi.
 
 
Lätis on nii mõnedki kohad, kust kunagi ehk peatumata või väga lühikeste peatustega läbi sõidetud. Valmieras oleme käinud varem ka muuseumis, aga linna sees ning lähistelgi on ilusaid ja huvitavaid paiku.
 
 
 
 
Järgmiseks sihtkohaks olime planeerinud Mazsalaca ja sinna suundusimegi.
Esiti tutvusime Heliseva Mäega ja hiljem kohalikus muuseumis üles seatud näituste ja püsiekspositsiooniga.
 
 
 
 
 
 
Heade emotsioonidega laetud, oli veel üks peatus plaanis:
 
 
Ja lõpetuseks sobivad ikkagi klassikalised sõnad:
 
 
Teel nähtud ja kaasa toodud:
 
 
 
 
********************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar