24.9.20

Aeg astub oma teed ja sügis ongi käes.

 Alles see oli, kui lastel kooliaasta algas ja seejärel ka vanavanematepäev tähistamist vajas ...

Rõõmsalt olen vana-vana (tema on praegu noorim):


Vahel juhtub, et ma käin täitsa ise poes ka (enamasti kasutan meestööjõudu - hihhii!) ja siis võib igasugu asju juhtuda.



Ja sööma peab ikka ju ka vahel. Mitte et ma mingeid šedöövreid suudaks või viitsiks "kokku keerata", aga päris nälga ka ei jää:








Siiski-siiski, ka hinge eest tuleb hoolt kanda ja kuna nn teatrihooaeg jõudis kätte, püüamegi usinalt teatris etendusi kaemas käia .... kuniks veel võimalust on:

Üks etendus jäi kahjuks näitleja haigestumise tõttu ära, aga jõudsime septembrikuus ära vaadata kolm etendust. Neljas veel tulemas. Järgmised jäävad oktoobrisse-novembrisse ja loodan väga, et meie teatrilembusele jälle "külma vett peale ei tõmmata"!


Vahel ma jalutan ka...


... ja vahel jällegi tuleb kultuurinäljasena autoga kohale vurada:




No ja kui juba "lõunaosariikidesse" rändama läksime, siis otsustasime ka "lääneosariigid" üle vaadata. Varem oleme küll ka Haapsalu ordulossi külastanud, kuid kuuldused uuest ekspositsioonist ja innovaatilisusest ärgitasid taas lossiväravaist sisse astuma. Ja me ei pidanud pettuma - see kõik on tõesti vaatamist ja imetlemist väärt!


Loomulikult ei saanud me loobuda ka lõõgastavatest mõnudest ja keha hellitamisest:



Järgmisel päeval "põikasime läbi" (no tegelikult ei ole võimalik ju põigata... sõitsime ikka sihilikult, sest mõte oli ammugi juba peas "haudunud") Dirhami sadamast ja kalakohvikust.



Ja oligi aeg jälle kodu poole seigelda. 
Sirgel teel sõites saab oma mõtted uitama lasta ja siis võivad need minna ajas päris kaugele tagasi.


Taas kodus, vaatasin üle, milliseid meenekesi ma oma kogudesse jällegi kaasa olin toonud:





Kolmas etendus - Rakveresse tuli külla Endla trupp, et pakkuda toredat teatrielamust.


.. ja meie teatri-isu ei ole veel täis! Üleüldse nö kultuuri-isu vist ei saagi täis ... vähemalt mitte seni kuni mõistus peas ja ilmaelust arusaamine veel adekvaatne. 
Seepärast olen ka õnnelik, kui mind "tabavad" toredad üllatused. On need siis sõprade külaskäigud, lihtsad kokkusaamised ja vestlused ....


... või tore loosiõnn:


Ja kuna sügis on ka juba kätte jõudnud, siis...




*************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar