16.7.21

Pool kuud kuumust...

 Pool juulikuud on möödas. 

Kuna see aeg on olnud väga palavad ilmad, siis on tegevused loiud ja õigupoolest on "südamlikel" inimestel üsna keeruline toimetada ning tegus olla.

Katsuks kuidagi kergemalt "läbi ajada".






Aga ükskord saab seegi kuumus otsa ja suvi rändab tagasi suve-maale. Siis võib juhtuda, et tahaks midagi tummisemat süüa ja tegusamalt toimetada.
Selleks peab ka tasapisi valmistuma hakkama ... no just nii, nagu eestlastel kombeks - peale jõulupühi hakkame mõtlema jaanipäevast ja peale jaani omakorda kipub pähe mõte, et "no kaugel need jõuludki enam!"





Rõdutaimed tänavad joogi eest oma ilu näidates!


Pilvedega on hoopis teine lugu:


Ühel kenal päeval, kaupluses puuvilju valides hakkasin juba kotist nn korduvkasutatavat kotti õngitsema, kui abikaasa esitas retoorilise küsimuse: "Kuidas sa kavatsed kassas tõestada, et see kott oli sul juba ennem olemas ja pole praegu siit poest `naela otsast` võetud?"
Njah, tõepoolest ... kuidas?
Valisin siis sel korral hoopis arbuusi ja koju tulles otsustasin nood varem-ostetud kotid ära märgistada. Selle praeguse kuumuse tõttu on mõttetegevus suisa halvatud (no kuidagi peab ju õigustama oma vaimuvaesust) ja nõnda siis saan järgmisel korral tõestada, et mul on ikka juba varem ostetud taara!


**************************************************************

2 kommentaari:

  1. hea mõte .... aga mina olen ise kotid õmmelnud riidest nii ei teki probleemi märgistamisega
    Oi Elina , kuidas sa vastu pidasid selle kuumaga ?

    VastaKustuta
  2. Mul on ka üsna palju riideest kotte, aga nood võrkkotid said kunagi ostetud, kui puuvilja isu oli, aga kotte polnud käepärast.
    Kuumusega on sedasi, et... aitäh huvi tundmast .. mõned ninaverejooksud ja konditsioneerist tingitud häälekadu on vist veel üsna mõõdukad kaotused. Nüüdseks ilm juba õnneks minu jaoks talutavam. Elame veel!

    VastaKustuta