7.5.22

Hopsti märtsist maisse.

 Nüüd siis juhtuski, et üks kuu niikui-lipsti vahelt kadunud.
Ei enam saa midagi muuta - mis läinud see läinud. Aga fotod on ju alles ja natuke olen ju midagi teinud ikka ka. No vähemalt seda kõige toitvamat osa on tehtud piisavalt palju ja nüüd näitan ainult pilte, sest ... no mida mul ikka juurde lisada olekski. 
Hmm ... igatahes kehakaalu kaotust küll karta ei ole!


























Nojah, ja vahel juhtub köögis ka midagi niisugust, mis ei paku rõõmu ega rahuldust.... no näiteks köögikapi-terror ehk köögikiusamine....


Õnneks ei juhtu selliseid asju ülearu sageli.
Veelgi harvemini juhtuvad meid külastama üllatused. Vahel siiski ... üks mu eestlannast sõbranna, kes ´pesitseb´ Itaalias, oli lihtsalt kiitnud TartuMilli tooteid ja sellega pälvinud kinkekoti toodetega kingituseks. Kuna aga TM ei soostunud saatma Itaaliasse, siis andis sõbranna mind üles paki saajaks. Ja ei läinudki eriti palju aega, kui pakk kohale jõudis.


Tegin veel mõned pisikesed "eesti-maitsetega" lisaostukesed, pakkisin kõik turvaliselt pappkasti ja saatsin õige adressaadi poole teele. Postipoisid-tüdrukud tegid üllatavalt kiiresti ja korralikult oma tööd ning vähem, kui nädalapäevad ootust-lootust ning saingi rõõmustada, et ... ei mingeid tõrkeid ega kadusid sel teekonnal!!!

Toas ja õues ja rõdul ja mujalgi liigub aeg aga omasoodu ja kui....


siis...







On olnud ka mõnusaid ja meeldivaid sündmusi. Oleme sõpradega kohtunud ja sõpradelt ning kallitelt sugulastelt kirju saanud...

Lihavõtete paiku oli pisike koosviibimine ja laual olid kohvikõrvaseks nn dipisuupisted, muidugimõista ikka koos dipikastmega.

Tõepoolest, siiralt loodan, et meie valitsused ei hakka jälle takistusi seadma meie teedele ja saan ikka minna tädile häid soove ja kallistusi üle andma... 97 aastat on tähistamist väärt ju küll! Need pildid siin on ajakirjast "Veseliba" e "Tervis" ja see armas portselankujuke on minu juures kodus edasi andmas ja meeles pidamas tädi käte- ja südamesoojust.



********************

Aga veel üks teadaanne!


***********************

Noh, ja ongi selleks korraks jälle kõik....



**********************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar