27.3.24

Märtsikuu tujud ja meeleolud.

 Märts ja aprill on looduses üleminekukuud ja tujukust jätkub lausa igasse päeva. Olles aga sellest looduse eripärast teadlik, ei tohi lasta end heidutada. Nii lihtsalt on ja loodusel ega kliimal ei ole vähimatki inimese tahtmisest, mõtlemisest, tühjast siblimisest ja suuresõnalistest kuid sisutühjadest loosungitest.
Seega on tark toimetada rahulikult ja omas tempos edasi ning mitte üleliia muretseda nende asjade pärast, mille muutmine niikuinii meie võimuses ei ole.
Mina ka sehkendan ikka tasapisi ning jätan siia pilte, mis ehk kunagi tuletavad mulle taas midagi meelde ning meelitavad ehk naeratusegi huulile.

Ja nagu ikka - söök... söögi alla ja sõõgi peale.
Olen leiba küpsetanud ja räimi marineerinud, kapsast hautanud ja kurke kiirmarineerinud, ka pannkoogid, liha ja seened ning mõned magusadki roakesed on "köögist läbi käinud".













Ilmad on vahelduvad:




Aga kui ühte kuusse kogunevad mitmed sündmused, ei oma üldse tähtsust, mis ilm õues on.
Ja siis juhtub igasuguseid asju.... no näiteks võib tulla pähe mõte, et `kui õige läheks restorani!`... et no kord üle mitme aasta võiks ju! Ja sai siis välja valitud üks kena Kelder... Katariina Kelder.




Vot ja nüüd ongi tulemus käes:







Tegelikult on pähklitega hoopis iselaadi lugu, mis sai alguse juba umbes 15 aastat tagasi.....


*******
Märtsikuu on olnud üldse päris rikas igasuguste tähtpäevade poolest. Oska vaid valikut teha, mis endale tähtsam või tähelepanuväärsem näib ning asu aga tähistama.
Siin vaid mõned:













Lisaks veel sünnipäevad ja muud isiklikud tähtpäevad....

Ja väikeseid kuid toredaid rõõme hingele, silmadele ja südamele:


Kevadet ei pea ainult õuest otsima.....


No ja kohe-kohe koputavad järgmised pühad uksele. Sõbrad on igatahes juba hoolt kandnud, et need tibu-muna-lihavõtte-ülestõusmispühad saaksid ikka korralikult ära tähistatud!


*****************************************************************

 

1 kommentaar:

  1. No on sul palju toredaid tegemisi. Mina ei mäleta enam aasta numbritki, millal restoranis käisin.

    VastaKustuta